Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
ке си земам малборо и џони вокер и некој јак мотор така пијан да го возам ке изнаебам некоја и на крај ке мавнам бокс на некое лцд (мн ми е мерак) и ке седнам негде и ке цекам да умрам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Крадам млазен авион го носам на сред море и со нуркачка опрема ќе идам за последен пат да уживам у морето :)
Освен ако не ме угризе некоја ајкула ама ионака ќе умрам:)

Ќе ја бацам мама,баба,сестра ми,дедо ми,баба ми,братучетка ми,ќе им се заблагодарам за се шо правеле за мене,ќе соберам се шо дома има пари,ќе го земам дечко ми подрака и со моторишчето ќе одиме во незаборавна авантура!

Земам чипс, хајнекен, малборо и си лежам на кревет кај мене. НЕ СЕ МРДАМ!

Исто...само Давидоф.
И не би преебал некоја јака пи*ка, и не би украдил кола да се бапнам во некој ѕид. Ако бре, можда ќе е дезинформација тоа за крај на светот. Јас барем во уживање ќе сфатам дали било вистина или не.

ве молам не со вакви теми...доволно беше онаа црна дупка да ме извади од памет па мислев дека ми е заден ден од живот...се испојавував на сите што ми значат и ги сакам и си легнав и си чекав...ама ебаго нема црна дупка:pos2:не размислувам на ова дека ме фака страв:nesum:

Прво ќе го убијам бојан е послем би сакал да ги средам Бакојани и Караманлис и за крај да ги запалам коските на Метаксас, Венинзелос и Мицотакис. Послем на раат ќе си легнам, ќе си ставам слушалките на уши и ќе си слушам добра музика. Така на раат ќе си умрам и без грам совест бидејќи полесно ќе ми биде каде и да одам послем тоа :)

Ако дознаам на време супер. Не знам. Додека не дојде тоа време уживај кога ке дојде ке видам. Ќе ми текне нешто. :)

ќе се поздравам со сите шо ги сакам :pipi: и ќе се потрудам да си ги испрам гревојте шо сум ги напрајла да не горам во пеколот:vozbud::vozbud:

Собирам 20-мина другари калаш у рака и на све албанско мамето ке му го ебам

Се што не е македонско?

Кој друг иде со нас??

:helou::helou:

Собирам 20-мина другари калаш у рака и на све албанско мамето ке му го ебам

Се што не е македонско?

Кој друг иде со нас??

:helou::helou:

Која е поентата кога и онака "утре" сите ќе не нема?

Ќе се самоубијам кога би слушнала такво нешто...Да ги претркам другите у умирањето и у задгробниот живот да им се смеам...:tv:

sto bi napravil da znam deka e utre kraj na svet bi otisol bi ebnal edna ukrainka i posle ke zapalam edna cigara i ke legnam da spiam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom