Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
ќе направам се што дотогаш не сум го направил, а сум сакал. потоа ќе се молам да не е вистина, за да можам да раскажувам за сите лудости што сум ги направил во еден ден.:toe:

Ќе се каам што во животов сум била толку срамежлива и стегната.:nesum:

А да и да не заборавам... ќе се каам што невина ќе си умрам.:pos::icon_lol:

Ќе се избањам и искачам за последен пат во живот и за инат на моите не се враќам до сабајле ! ! ! !:pos2::pos2:

Ќе напишам писмо со мрсна содржина врз некој тешко распадлив материјал и ќе го закопам во двор. Може некој ќе ме откопа некои милијарда години од денес. :vozbud:

Слично би направил и јас. Би сакал после XXX години да се дознае за мене, да се знае дека сум постоел ебаго :).
Инаку друго што би направил, хмм. Па ќе се поздравам со најблиските, ќе
си седнам на компјутерот, ќе си направам еден playlist со така мои омилени песни, ќе си ставам слушалките, ќе пуштам глас-колку што може, и ќе уживам. :) А да, и ќе чекам да дојде крајот.

Баш сакав да беше крај на свет пред некое време кој се збореше бидејќи каде и да отидеме после тоа би било подобро од овде !!!

pa vaka prvo nesto so ke napram ke zemam AK-47 (kalasnikov) i imam eden spisok doma so luge so gi nekam i so mi imat zgreseno i ke pocnam po red da gi tepam.Ke gi ispoubijam site so me nervirat i so gi nekam.Poslem ke zemam ke gi ubijam tie najmnogu so gi sakam zasto poradi niv(taa) mi se zaeba zivotot.poslem od ko ke gi ubijam site ke zemam edno kilo treva ke se napusam ke se napram letva i i ke cekam da umram:helou:
Зошто да трошиш време да ги убиваш сите што те нервираат кога и онака ке умрат наредниот ден:helou:

би и се качил за последен пат на девојка ми :)

ќе се качам на планина ( царев врв - осоговски пл. ) и ке си седам там цел ден ќе си уживам.... чуството е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе ми биде зал многу зашто не сум го видел светот а ќе биде срушен. И на тие што ми значат не сум им кажал колку навистина Ги Сакам ...!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom