можеби премалку знам за металците,ама гледајки ги оние во мојот град,се прашувам каде е нивната заедничката точка,не само на шмизлите...туку и на ,,обичните луге,, (како што ги нарековте).јас лично никогаш сум немала повеке од здраво,или било каков муабет(всушност се прашувам кога сум имала шанса да направам)со нив...
lugje neznam so tupite tolku mn pa ako si se bendisaat dvajca ne razbiram so problem e muzikata...licno mislam deka metalcite se mn cool lugje normalno ima isklucoci(ama kaj nema...)
А шоо? Пак ли металец??
ДОСТАА!
Сакам кремец. Сакам ја да бидам wошата металка. Еднаквост sucks balls.
Какво ли е чувството да си со светло сонцевиден, сладок, невпечатливо асален тип?
Што кога вашиот партнер е металец/ка? Што ако е металец/ка имаш проблем ти со тоа бог да чува ако ми се допаѓа нема врска дали е металка. Нема ништо лошо во тоа. :pop:.
хххх... еве една интересна тема... кај нас(у паланка) девојчињата фурат метал и емо стил, само за да се сметат за различни од другите, а БУКВАЛНО у ништо не се разликуват од другите цури... кај нас, нема ПРАВА МЕТАЛКА, у која метал музиката и значи многу... а и немат некоја гледна точка на светот што е под влијание на металот како музика... така да и да идам со некоја металка, би било исто како да бидам заедно со некоја од ТУРБО ФОЛК ФАЦИ...
И што ако е металка? Тоа е нејзин живот, а јас како нејзин партнер најмалку што можам да направам е да ја поддржам, се додека е се разбира тоа во нормални граници (без шутки, пијанчење до бесвест и слично). Ете на пример сум готик/хард рокер, во комбинација со трансер,па не сум некој забеган песимист, или припадник на некој култ, ниту сум опседнат со смрт и слично...
Не би ми сметало...ко прво и прво сум се фатил со неа оти ја сакам во душата а не според изгледот...btw ме палат металки..иако мојава шмизла прва класа е
Секакви луѓе постојат. Некои и на клошарана ко металци, трансери, турбо-фолкери, поп, хип-хоп, класика, џезери и што знам каков се не шљам се интересираат.
Што да правиш, ако не можеш да ги уништиш, игнорирај ги.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.