Што ако вашиот партнер/ка има различен вкус за музика или начин на живеење од вашиот?

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Scorpio брани Металци:vozbud:

Он:
Ќе му ја ошишам металската коса :(

можеби премалку знам за металците,ама гледајки ги оние во мојот град,се прашувам каде е нивната заедничката точка,не само на шмизлите...туку и на ,,обичните луге,, (како што ги нарековте).јас лично никогаш сум немала повеке од здраво,или било каков муабет(всушност се прашувам кога сум имала шанса да направам)со нив...

mene zenskata mi e pankerka, pa ne mi smeta, a jas si slusam trans

lugje neznam so tupite tolku mn pa ako si se bendisaat dvajca ne razbiram so problem e muzikata...licno mislam deka metalcite se mn cool lugje normalno ima isklucoci(ama kaj nema...)

А шоо? Пак ли металец??
ДОСТАА!
Сакам кремец. Сакам ја да бидам wошата металка. Еднаквост sucks balls.
Какво ли е чувството да си со светло сонцевиден, сладок, невпечатливо асален тип?

Ако ја сакам , БИ ЈА САКАЛ ТАКВА КАКВА ШТО Е !!!!

Што кога вашиот партнер е металец/ка? Што ако е металец/ка имаш проблем ти со тоа бог да чува ако ми се допаѓа нема врска дали е металка. Нема ништо лошо во тоа. :pop:.

Затоа јас се облакам во црно (не апла металски) и си слушам метал :) Влагам каде сакам без попреку да ме погледнат

..металец...јамииииии..топ би било...би се слажеле у све и свашта..хахаха :pos2::pos2::pos2:

хххх... еве една интересна тема... кај нас(у паланка) девојчињата фурат метал и емо стил, само за да се сметат за различни од другите, а БУКВАЛНО у ништо не се разликуват од другите цури... кај нас, нема ПРАВА МЕТАЛКА, у која метал музиката и значи многу... а и немат некоја гледна точка на светот што е под влијание на металот како музика... така да и да идам со некоја металка, би било исто како да бидам заедно со некоја од ТУРБО ФОЛК ФАЦИ...

И што ако е металка? Тоа е нејзин живот, а јас како нејзин партнер најмалку што можам да направам е да ја поддржам, се додека е се разбира тоа во нормални граници (без шутки, пијанчење до бесвест и слично:)). Ете на пример сум готик/хард рокер, во комбинација со трансер,па не сум некој забеган песимист, или припадник на некој култ, ниту сум опседнат со смрт и слично...:)

Не би ми сметало...ко прво и прво сум се фатил со неа оти ја сакам во душата а не според изгледот...btw ме палат металки..иако мојава шмизла прва класа е :D

Секакви луѓе постојат. Некои и на клошарана ко металци, трансери, турбо-фолкери, поп, хип-хоп, класика, џезери и што знам каков се не шљам се интересираат.
Што да правиш, ако не можеш да ги уништиш, игнорирај ги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom