Шмизли

Прв болд се согласувам. Втор болд исто се согласувам, затоа и реков помалото од двете зла. Малце цинизам, малце провокација, малце шега Г-це протагонист. Сепак не секогаш сум озбилен, или сум :)?
Не баш си како мене :)моменталниот квиз на форум е пронајди ја разликата :) затоа не знаев што да помислам кога спомна горе лигави и дигнати, можеби во твојата шега или цинизам се криеше нешто трето. :)

до десет се мразат себе а после десет ги мразат и сите :pos2::pos2::pos2:(мислам така беше ова)

Мислам лилаааа овој Миланез значи колкава шмизл мозе да биде некаааааааааааааад! Тоа маичката нова што ја купил воопшто не му иде со миничоооот, маа ајјде молилм тееееее!

Мислам лилаааа овој Миланез значи колкава шмизл мозе да биде некаааааааааааааад! Тоа маичката нова што ја купил воопшто не му иде со миничоооот, маа ајјде молилм тееееее!
48Large-3.jpg

новиот грип на шмизлите(дрољи,фуфици...) - X6Q7 :pos2::pos::poss:

Се согласувам со повеќето кои постирале дека шмизлите се лигави,разгалени,самобендисани и уште што ли не,ама зошто е изграден тој стереотип дека се празноглави??Да не се надоврзувам на стереотипите,ама еве како за пример,има милиони примери,демек Ромите "смрделе",или Власите биле скржави,истото е и за шмизлите.И јас сум опкружена со шмизли на секој чекор,и иако има и такви,како што ги нарековте, "празноглави",има отстапувања.
Мене лично ме нервираат шмизли,а дефиниција за шмизлите:во најголем случај тоа се оние со поголем статус и најчесто "галеничиња" на мама и тато...

Лилааа. Колку е убав овој парфииим. Шмизла, шмизла. Неправам разлика помеѓу шмизла и хипик,лигле,самобендисано створење итн итн. :kesa:

Тоа е цела филозофија.

За да бидеш шмизла, ти треба МНОГУ вежбање пред огледало.

Терминот шмизла варира. Порано тоа беа девојки кои се средени и дигнати, денес нештата се изменети. Тие дигнатите и средените преминаа во стадиумот Дрољи и Фуфи, и се гордеат со титулата. Шмизли, се девојчиња од понискиот среден слој, кои живеат во семејство каде што неможе се да им биде дозволено, и кога сфаќаат дека не е кул да седиш над книгата и да учиш, почнуваат да експериментираат и да стануваат дел од девојките кои се популарни. Тие стануваат популарни, но, за разлика од првата категорија, на нив им е срам да бидат Дрољи и Фуфи, па затоа им се прилепува етикета Шмизла. И тие, почнуваат да прават веќе видени работи, вртат мастики околу прст, носат розево, се лигават. Првата категорија, е веќе распуштена од дома, не им е гајле кој што ќе помисли, се ебат како Холанѓанки во Црвениот Кварт. Овие другиве, закасниле со модата, сакаат да се ебат а нејќат да им влезе, па остануваат Шмизли. Поради разни причини, од тоа што мама и тато ќе кажат па се до тоа што ќе се збори за нив низ градот.

Треба да се обидам.
Чудно,се осеќам како Tарзан при песната Son of Man.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom