Шмизли

не ме терајте да почнам да пишувам...шмизла ти е широк поим...не моеш да кажеш оваа веќе станала шмизла...денес шмизлите се претопени у други групи ви текнува...јес да сеуште има шмизли... она класика...самобендисано...нживеат во свој замислен свет...не знаат или глумат дека не се во допир со реалноста...кад тад ке се опраат...е сеа тие шо имаат пари и глумат лудило со истите нема нишо да научат...знаеш океј е да си облечен у марка донегде...имаш пари..зашто да не си купиш ако моеш да си приуштиш...ама има такви шо праат глупости и отфрлаат друштво шо не е како нив...може до утре да се збори ви текнува...облака секакви шопингувани ствари од солун...не знае јајца да испржи бе... во главата и е влезено нешто кое ретко ке искочи...глеа колку калории имаат грицките:jaj: и такодаље...е сеа све е и до понашање...ти текнуе...али тоа е тоа бе брат..да не може да искочи без шминка од дома...ок ако имаш потреба да ама у маало да стааш 300 ствари... не можам да ги сфатам женскиве...таман коа ке си помислиш дека се знаеш и све си видел... ондак доаѓа некоја и ти го крши филмот...не е лесно да си женско у секој случај... али па препичавање у секој случај не треба...е сеа има утицај и друштвото... дефинитивно... некој може да има таков ефект шо ке те смени 180 степени...некад на добро..ама почесто на лошо... баш је јако бити фенси...ма ајде мрш таму иди прај шопска...и ми се пие ракија со салатата... иди запери садови...кажи ми питагорова теорема и докажи дека си паметна и зрело :back::vozbud:размислуваш...можеш да носиш шо сакаш...ЗРЕЛО РАЗМИСЛУВАЊЕ...vhoala...

шмизла за мене е препотентно суштество кое секако дека има многу глуп начин на изразување секако додека збори ги влече сите зборови секогаш мисли дека таа едниствена, најубава, најсекси, најмодерна, најпаметна и сл секој друг е поднејзино ниво и најбитното за нив немаат никакви морални вредности односно наликуваат на спонзоруши

Абе глупава ваква таква , а да ви даде има да ја направите да не може да стане. Не е секогаш до мозокот:pos:

Мразам шмизли во секој смисол на збор и коа ке осетам дека некоја се лигави одма ја нарекувам Шмизла тоа се девојки со слободно понашање кој се замараат за што носат како го комбинираат за косата да им е нон стоп пеглана и ја фаќат нон стоп дали им е права,одат како коњи исправени,ноктите пицнати-Канџи,штикла 2 метра не може да стое а не па да оде.Сламката ја лигават коа пијат у кафич,прчат муцки,вртат очи,сакаат да е се по нивно и што ли уште не...Кај мене не врви таков однос шмизла нека се прави дома :pusk:

Јас обожавам шмизли. Тие се секогаш дотерани, стегнати, се грижат за физичкиот изглед. Мозокот им е малку поинаку од останатите девојки, ама затоа имаш две уши, од едно влегува-од друго излегува. Ако можеш да легнеш шмизла, поен повеќе за тебе.

Зборот шмизла звучи лошо, инаку во практика лесно се манипулира со нив :)
Поздрав

Вака подзапрочитав троа некој пост од позади малце, и според мене шмизла не е девојка со потпросечна интелегенција и точно е тоа што го рече марсовка дека шмизлите животот ги мазел па затоа станале такви препотентни и со дигнати носови, но сепак животното искуство сите не учи дека порано или подоцна мажите секогаш сакаат и трчаат по препотентни женски, не знам зошто но секоја жена треба да си држи достоинство и да не дозволи да биде третирана подоле од принцеза, зошто секоја жена го заслужува тоа, нели, значи според мене шмизлата се држи дигнитетно и гордо и тоа што неможе било кој да ја фати токму тој трофеистичен однос на шмизлата и дава посебен шарм и достоинство:smir:

Вака подзапрочитав троа некој пост од позади малце, и според мене шмизла не е девојка со потпросечна интелегенција и точно е тоа што го рече марсовка дека шмизлите животот ги мазел па затоа станале такви препотентни и со дигнати носови, но сепак животното искуство сите не учи дека порано или подоцна мажите секогаш сакаат и трчаат по препотентни женски, не знам зошто но секоја жена треба да си држи достоинство и да не дозволи да биде третирана подоле од принцеза, зошто секоја жена го заслужува тоа, нели, значи според мене шмизлата се држи дигнитетно и гордо и тоа што неможе било кој да ја фати токму тој трофеистичен однос на шмизлата и дава посебен шарм и достоинство:smir:
И овие се принцези? :toe:
Drunk_woman_vomits.jpg

Значи тоа искомплексирани џукели не беше кажано во кенткст дека е така затоа што можат све да си приуштат...значи тргни од фактот какво понашање имаат и ќе ти стане све јасно, а сигурна сум дека и ти не би трпела некое такво лигаво суштество...ама сами си знаат бе, големи си се....а уствари уопште ма не се ни замарм со такви бре хах оперирана сум од тие, шо сакаат нека праат на крај краева:pipi:
Не бе мила..не ми сметаат..не се ни дрзнувам да судам за една особа врз основа на нејзиниот изглед.. Зад онаа маска Barbie PrinceSs може да се крие прекрасно,..интелигентно битие..:smir:

Под поимот шмизла подрабирам само празноглаво девојче:toe:

Хмм..има многу теории за оваквите суштества..според мене лигаво створење,без мозок,мисли дека целиот свет се врти околу неа,секогаш мора да биде дотерана(па и кога иде да фрли ѓубре),искача по фенси места,кај што се мотаат јавни фаци,ако се здебели 200 грама паѓа во депресија,ако и се скрши ноктот плаче и не искача за да не ја видат,омилено и единствено хоби и е шопингот,пропратено со пиење кафе у фенси кафич,а единствена цел во животот и е да биде позната и богата т.е ѕвезда..:tapp:

Имаше право јове бт за темава
Ми се сере од вас ебате некој ќе рече створови кои се глупи ко курови и 95 посто од вас го повторуват тоа на сто различити начини (+1)
Пошто веќе ме фати серка ајде да се исерам:
Шмизлите се девојки со воглавно просечен Iq за ова поднебје со истата програма медиокреција 2.1 што ја имаат нормалните момци и девојки кои за право си земаат да серат за нив без да ги запознаат подобро. Која е претходник на програмата која ја имале нивните мајки (а и нашите/вашите мајки да биде иронијата поголема) медиокреција 2.0. Живеат во фамилии кои се окарактеризирани како добро ситуирани. Што се случува кога еден просечен припадник на овој народ, тука, се роди во добро ситуирана фамилија со добар изглед и нормални родители кои го чуваат своето дете во стаклено ѕвоно ?
Станува кремец/шмизла.

Она што го имам забележано кај нив е синдромот животот ги мазел, а секој со таков синдром автоматски се однесува како размазено дериште бидејќи никогаш реално не се помачиле посериозно(освен плачење за нова шминка облека) .Имаат пари за да се средат и за да изгледаат како да излегле од модна писта па дури и да имаат тотално просечен изглед они со пола кило шминка и добри крпичиња изгледаат ко божици посебно овде во оваа паланка од бога заборавена во која 70 посто од населението се облака во Шутка или кинеска продавница поради тоа што е поефтино и само тоа можат да си го дозволат.

Да се разберем ако животот ги мазел не значи дека немаат мозок и не знаат да го употребат , доколку се поставите спрема нив како луѓе а не шмизли(кој означува нешто пониско од вас оооо медиокретни гомна и термин кој редовно го користите за да еготрипате) ќе се зачудите дека уствари колку они се луѓе и знаат да водат прилично интелегентни разговори колку што и просечниот човек може(а кој ги плука овде).
Патем да биде иронијата поголема истите мажи кои ги плукаат се оние лиглиња кои не можат да ги имаат и кои во некогашните(сегашните) средношколски денови а богами покасно се лигавеле пред нив . Редовно добиваат ерекција на некој припадник на шмизларскиот род и одозгора се тепале за некоја шмизла али пошто нормално некој на почетокот поставил стреотип дека шмизлите се нешто пониско од просечните типки со целулит и евтина шминка со кои идат и ги презираат потајно бидејќи не е негов велепниот трофеј наречен шмизла.

А за девојките која ми рече дека не сака да биде згодна, убаво облечена и да и се лепат бајаги машки е тежок лицемер . И затоа и се презирани од жените.

Да се разбереме шмизлите се однесуваат така поради тоа што им се МОЖЕ . Бидејќи секој втор им се лепи и дозволува да биде газен и третиран ко роб , дури и да ја напушти шмизлата секад има некој егоист кој сака трофејно женче и чека да завземе неговото место . А шмизлите го знаат тоа затоа и се однесуваат шмизларски.
Патем се обложувам дека 95 посто од жениве на форумов би станале исти ко нив да биле на нивно место и израснале во тие услови:)
Така е марсовка смрт крв и револуција против оние кои ги дискриминираат шмизлите но притаено чезнеат да бидат како нив.:)
Се сложувам со горенаведените карактеристики за таквиот вид на лигуши кои постојано гледаат да ги оцрнат шмизлите и по првиот болдиран критериум испага дека 90% од девојките во Мк се шмизли зошто колку што сум запознаена онака општо никој не изел добар котек од своите родители додека бил мал. Бре све је то шмизла до шмизлу аку ни си у изглед онда у разум и души...
Болдирано бр.2 папучари невидени плачат за секси пиче и ногу јасно и жените на тоа збираат поени .. да се биде или не прашањето е сега...

Богами со појавата на новиов тренд машки жени се повеќе ми фалат шмизлите. Лигави, дигнати, препотентни барем на женско личи за разлика од овие другиве што ни по изглед, ни по говор ниту пак по body language немаат ништо женствено. Дојде ден да јас да ја кажам следнава реченица-Шмизлите се помалото од двете зла (моментално).

Богами со појавата на новиов тренд машки жени се повеќе ми фалат шмизлите. Лигави, дигнати, препотентни барем на женско личи за разлика од овие другиве што ни по изглед, ни по говор ниту пак по body language немаат ништо женствено. Дојде ден да јас да ја кажам следнава реченица-Шмизлите се помалото од двете зла (моментално).

Така е не треба да читаш многу книги не треба да си паметен не треба да содржиш одредена доза на интелектуалност зошто инаку нема да личиш на женско ке почнат да ти растат рогови Ч :). . По изглед си она што си и кога ке бидиш паметен и кога ке си глуп таков си се родил а колку ке придонесиш изгледот да дојде во полн израз зависи од личноста и ставовите, можеш да изградиш и женственост и сексапил до одредена доза аку си способен за тоа, зошто женственоста е дел во личноста и дел во изгледот.. Но дигнатост и препотенција од кога биле мерка за женственост???

Така е не треба да читаш многу книги не треба да си паметен не треба да содржиш одредена доза на интелектуалност зошто инаку нема да личиш на женско ке почнат да ти растат рогови Ч :). . По изглед си она што си и кога ке бидиш паметен и кога ке си глуп таков си се родил а колку ке придонесиш изгледот да дојде во полн израз зависи од личноста и ставовите, можеш да изградиш и женственост и сексапил до одредена доза аку си способен за тоа, зошто женственоста е дел во личноста и дел во изгледот.. Но дигнатост и препотенција од кога биле мерка за женственост???

Прв болд се согласувам. Втор болд исто се согласувам, затоа и реков помалото од двете зла. Малце цинизам, малце провокација, малце шега Г-це протагонист. Сепак не секогаш сум озбилен, или сум :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom