- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 1.750
Абе и некој за вас (читај: ЈАС) за вас вика дека сте глупи и недоветни али тоа е,,,
Еве јас Чоузен Уан ги прогласувам сите што не размислуваат како мене за ретардирани и сега можете комотно да си отворите тема за тоа...
Се работи за перцепција мувите прават муабет за мушичките овие за едноклеточните,едноклеточните за биатомите овие за протоните, а тие другите за фермионите, а они па за кварковите, кварковите прават муабет за лептоните (ми текна на филмот за она детено што го претставија за најпаметно безочно ја лажеше мајка му дека лептоните биле најмали нешта во универзумот, жива превара е детето знам дека сега работи во ЦИА како доушник на Јужно Американските нарко-картели),а Лептоните прават муабет за Бозоните итд...
Недостатокот на знаење создава вакум на незнаење и бидејќи во хаотичните системи нештата се движат во неистрасирани патеки, незнаењето станува закон, а глупавите законодавци и во таа калакурница, помалце глупавите прават муабет за глупавите као у стил:
-Види го овој глупавиов.
Со математички термин имаме фрактал.
Дефиницијава за фрактал ти вришти. Не знам дали да се фрлам од прозоров до мене или да се качам уште некој спрат погоре.
Јас не разбирам што толку си зема ти при себе или се пронајде негде. Се испофали “Дете сум на богати и горд сум поради тоа“, а тука никој не спомна богаташи, туку спомнаа шмизли и фенци-шменци типови и типки. Не знам дали и воопшто си прочитал и сфатил што Леандра сакаше да каже, ама ајде.
Мое мислење за овие луѓе е дека се само површни. Имав „среќа“ цело ебано средно да ги трпам и не ми беше баш пријатно. Постојано само се фалеа „брат, види ми ги патикиве...6000 ги земав. А јакнава? Јакнава ми ја донесе татко ми од Австрија (или рандом земја во која можеби бил татко му)“. Честопати се осудуваа и на другите да им кажуваат како треба да изгледаат, демек машко требало да е средено, избричено, уредно пострижено и што знам таму како уште не...а женскиве пак постојано беа околу нив да им кажуваат колку лакот за нокти им бил скап и како не знам ти кој им купил рандом ствар или им кажуваа случки од одмори. За мене тоа е само една неизживеана раја која животот го гледа преку парите и мислат дека смислата на животот е да имаш пари и да купуваш скапи нешта.