Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
значи датумов го менуваат ко чорапи, прво беше на 26 ти сеа е на 5ти
ако поубо за нас :)

Ја на крајо на епизодата мислам дека чув 5ти. По тоа, инаку не сум прочитал нигде. :)

супер само гледам па сеа последната е на 2ри фебруари.
иначе мора да ја покажат малку Ирена Адлер, кратко камео е доволно, i need that sexy girl
tumblr_mdd2cjtrhZ1rtaz5g.gif

Na 5-ti Jan. e vtorata. Inaku, prvata epizoda ne me voodushevi, premnogu predvidlivo, plitko, kako muzicki spot napraveno, nekako izsileno... Nedostasuva atmosferata na Sherlock. Hmmmm... Sherlock mi e omilen TV lik, pocnuvajki od Jeremy Brett, ama sega nekako... aj ke vidime.

Јухууу откако ја изгледав епизодава сфатив дека ми недостигал Шерлок.
Српскиот јазик на почеток - смешки.
Че ме просвтели некој од кај знаеше Шерлок дека жената на дечкото кој го пречека во ресторанот е бремена?

Епизода како stand-alone т.е. решавање на случај беше ептен едноставна односно не се посвети многу време, на сметка на тоа да се објасни што се случи во минатата сезона и повторното враќање на Шерлок и Џон во шема, што беше одлично направено посебно сценариото кое беше брилијантно. Комбинирањето на сцените кога Шерлок решаваше случаеви а Џон работеше во ординацијата беше навистина одлично изработено. Се надевам следните епизоди (како ептен многу епизоди да има) повеќе ќе се фокусираат на комплицираните случаеви и дека ситуацијата помеѓу двајцава е веќе решена. :)

И пак на крај не објаснија.

Нема зошто да би лажел и не верувам дека ќе го тупат понатаму за тоа. Плус се објасни и за девојчето што го препозна како киднапер и се објасни и за точакот и се околу тоа.

Нема зошто да би лажел и не верувам дека ќе го тупат понатаму за тоа. Плус се објасни и за девојчето што го препозна како киднапер и се објасни и за точакот и се околу тоа.

Нека ти текне каков беше Андерсон и стварно не гледам зошшто него би му кажал. Мислам дека и тоа не е точно, а нема ни да кажат како што е можеби и добра одлука.

Нека ти текне каков беше Андерсон и стварно не гледам зошшто него би му кажал. Мислам дека и тоа не е точно, а нема ни да кажат како што е можеби и добра одлука.

na anderson edinstvena pricina za zivot mu bese da otkrie kako preziveal. sega koga ja znae vistinata, nema pricina za zivot i zatoa polude.

Добро ја стартуваа сезонава.Само на почеток кој лош Српски го везеа,незнаев дали гледам Шерлок или стар трек клингонци :D Сцената со Шерлок и Мориати коа се смееа и на крај разменија течности беше WTF :pos:

Добро ја стартуваа сезонава.Само на почеток кој лош Српски го везеа,незнаев дали гледам Шерлок или стар трек клингонци :D Сцената со Шерлок и Мориати коа се смееа и на крај разменија течности беше WTF :pos:

Трај, јас кога местев превод случајно ми се погоди во тој момент, се уплашив :)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

na anderson edinstvena pricina za zivot mu bese da otkrie kako preziveal. sega koga ja znae vistinata, nema pricina za zivot i zatoa polude.

Мислев на Андерсон од првите две сезони. Али не е ни битно, оставено ни е на нас секој да си го прифати како сака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom