Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Masterpiece!

Дефинитивно епизодава постави високи граници на квалитет кој никој нема да го достигне. Енглезиве се генијалци.

Мајка му и татко му?! wtf бе?

Почетоко лелеј! Ама која верзија беше правата? Сигурно не е таа шо ја кажа на психопато шо се сопна од бирото. Ili pa? И тоа у вагоно, превише очекувано. Џон на иста финта паѓа опет. И негативецо шо мониторира на крајо? Веќе видено. Упм превише критички насторен сум, очекував повише али ги задоволи мојте шерлок захтјеви до некаде. Чекаме 5ти right?

Мајка му и татко му?! wtf бе?

Почетоко лелеј! Ама која верзија беше правата? Сигурно не е таа шо ја кажа на психопато шо се сопна од бирото. Ili pa? И тоа у вагоно, превише очекувано. Џон на иста финта паѓа опет. И негативецо шо мониторира на крајо? Веќе видено. Упм превише критички насторен сум, очекував повише али ги задоволи мојте шерлок захтјеви до некаде. Чекаме 5ти right?
Everyone's a critic.

Иако и јас очекував малце повеќе од епизодава, не се жалам, на високо ниво е. Што ги бива енглезиве, ги бива.

best chemistry in TV ми се двајцата, можеби немаше многу deductions, ама дијалозите, сценариото и самата акција беше одлична
неможам да се соберам уште :vozbud:

Јас сум се пресмеал ко праша Шерлоков, ја сакаш кратката верзија или долгата, епа кратката.......not dead :pos:

Нема гледање пред да се репризират двете сезони маратонски.
Лет д меднес бегинс :vozbud:

Само што ја изгледав епизодава, колку само убаво на душичката ми дојде. Се чека недела сега :love:

Само мене тој негативецот на крај што ја гледаше снимката од црквата ми личи на Мајкрофт ? :unsure:

Само што ја изгледав епизодава, колку само убаво на душичката ми дојде. Се чека недела сега :love:

Само мене тој негативецот на крај што ја гледаше снимката од црквата ми личи на Мајкрофт ? :unsure:

на 26ти е мислам втора епизода :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom