G
Geezer
Гостин
Ова е Надал од 2006 година, седи ко пичка 20 метри позади основна линија. Ако не смени нешто за брзо време, ќе иде на одмор у Мајорка.
Да бидеме реални и на Ролан Гарос не беше премногу офанзивно настроен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е Надал од 2006 година, седи ко пичка 20 метри позади основна линија. Ако не смени нешто за брзо време, ќе иде на одмор у Мајорка.
Да бидеме реални и на Ролан Гарос не беше премногу офанзивно настроен![]()
Така бре удри го тој форхенд како што знаеш. У втор сет мора поагресивно да тргне и да ги избегне тие балон топки, така само му сервира поклони на Делпо.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 14:57 ---
Земја е тоа, а башка што цела година Рафа е многу поофанзивен од порано. Отвори статистика ако не ми веруваш.
Судијава се изгуби, ама нормално, пак Новак бил сељакот и не требало така да реагира.
Против ваков Делпо ни допинг ни свети допинг не помага. Сега ќе следи подобра игра на Рафа сигурен сум во тоа, само прашање е Делпо како ќе изигра. Ако не пукне физички може и до победа без проблеми, прејак е денес.
Судијата докторски изреагира во двете ситуации. Покажа ем мадиња ем знаење.
Двете ситуации беа идентични, Новак остава топчето да помине и со гестот го провоцира линискиот да викне аут.
Бидете малу од малку реални.
Дискутабилно беше, особено за првата ситуација.
Јас вчера ти реков дека Надал не игра добро. Против Берлок играше тај брејк кој за малку не го изгуби, а ти ми велиш дека Берлок го одиграл мечот на кариерата. Кога Надал игра во полна форма, може Берлок на брза подлога да се повампири, не може никако да му земе на Рафа повеќе од три гема. Против Вавринка исто, се мачеше како црн Ѓаол, само што Стан има се освен мадиња.
Денес нема лабаво, Дел Потро не го сакам, ама тој нема никаков комплекс, начека меко и сега удира...