Sex and the City

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
За филм знам дека ќе има, мислам дека ќе се пушти за брзо време, а за нов серијал незнам. Супер серија, интересна, омилен лик немам сите се интересни на свој начин.

Во Мај е премиерата на Играниот филм. Гледав некој инсерти на Грајфер па ќе видиме што направиле.

Море Саманта да ми е дома... :helou:

Море Саманта да ми е дома... :helou:

auu HELL YEAA!! магарица на векот,стварно бе на таа не и се качи само тој што не и побара.

иначе серијата добра беш али ништо посебно :S

Точно пејо, Samantha Кој-втаса-ја-опчекори Jones е најнимфоманско суштество видено во ТВ серија, ама пореална ни е нас Ксенија Пајчин... таја не глумит, природна нимфо си е. :)

Odvaj cekam da se vratat devojkite po 4 godini,gi obozavam,osobeno Miranda

Едвај чекам да ја дадат новата сезона кај нас на ТВ !!

Едвај чекам да ја дадат новата сезона кај нас на ТВ !!

Серијата заврши нема нови сезони, но затоа во средината на мај е премиерата на филмот Сексот и градот. И јас одвај чекам да го гледам :pipi:

Трејлерот веќе се појави по неколку веб сајтови.
Џаст анадр роментик комеди.

Искрено, не очекувам чуда од филмов зашто фората беше животот на девојкиве низ серијата, секое ново искуство беше анализирано и се дискутираа најразлични теми и беше возбудливо да се види во што ќе се дешава со секој нареден партнер(превод:каков фрик у кревет ке испадне)...а филмов ќе биде најверојатно ѕиркање во „нормалниот“(ако може вака да се изразам)-семеен живот кај што се со еден партнер...

...ама морам да признаам, сакам да видам што смислиле

Hmm iskreno serijava oduvek me nervirala i likovite vo nea. Btw Sharlot najveke mi se svigja:smir:

Серијата заврши нема нови сезони, но затоа во средината на мај е премиерата на филмот Сексот и градот. И јас одвај чекам да го гледам :pipi:

Знам дека заврши, чекам новите сезони да почнат да ги емитуваат.. А у Македонија ќе ги донесат за едно 2 - 4 години..

Знам дека заврши, чекам новите сезони да почнат да ги емитуваат.. А у Македонија ќе ги донесат за едно 2 - 4 години..
Во Македонија нема да бидат донесени. Веќе се застарена продукција, а и веќе МТВ има права за емитување. Познавајќи ја МТВ, можеби за 4-5 години ќе има репризи на веќе откупените епизоди.
Туку ако имаш интернет пакет со многу даунлоуд симни си ги од торент. Сеуште се актуелни, со над 200 сидери се сезоните, освен првата половина од 6 сезона со само 4 сидери.
Ама пак затоа првата сезона има 714 :je:
Да испразнам хард диск и ќе си ги симнам, за да се потсетам на епизодата каде тема се момци во рани 20ти со пирс на јазик.

Малку еготрип не е на одмет, нали :tv:

Јас колку што знам и во македонија ги дадоа сите сезони и заврши серијата ... со Кери и Ѕверката во Парис и нивното смирување. Поточно заврши како сите девојки откако го испија утринското кафе сите среќни и задоволно си прошетаа низ менхетен. Така што ти барај си ги на ДВД.

Си ги купив сите серијали до сега (освен новиот нормално) од нив :wink: Многу ми се закон типките секоја си е посебна прича за себе. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom