Serpentine Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Dorian
  • Време на започнување Време на започнување

Ваша омилена песна од Serpentine Fire

• Вкупно гласачи
    31
Ако треба да ја преместите темата преместете ја не кењајте на неа.

албумов не е ништо посебно... само некоја солажа добра тук тамо...
до shadow_rr - друже, го најдов целиот албум...

албумов не е ништо посебно... само некоја солажа добра тук тамо...
до shadow_rr - друже, го најдов целиот албум...
Шо имаше тоа врска до шедоу? Не се сеќавам дека го побара... он е тука у СК и најверојатно го има као скоро сите овде :) Ќе биде закон свирка тоа у секој случај! Џејми знаеме дека слушаш кор и ваљда не ти се по мерак серпентин ама остај бар ние шо ни се добри да си ги слушаме :) А за темата ако треба, постојат модератори и администратори ќе преместат немора секој втор пост да биде у стил дупла тема или темава не е за тука.

Шо имаше тоа врска до шедоу? Не се сеќавам дека го побара... он е тука у СК и најверојатно го има као скоро сите овде :) Ќе биде закон свирка тоа у секој случај! Џејми знаеме дека слушаш кор и ваљда не ти се по мерак серпентин ама остај бар ние шо ни се добри да си ги слушаме :) А за темата ако треба, постојат модератори и администратори ќе преместат немора секој втор пост да биде у стил дупла тема или темава не е за тука.
1. Имаше врска со мене, муабети од Скајп. Nevermind. :)
2. Да го имам, и мило ми е што го имам албумот.
3. Точно така!
4. Темава нека ја спојат со веќе постоечката тема за Серпентин Фајар.

Дојди на свирката, побарај ме, ќе ти поклонам едно цд.

Тhat makes 2 of us....

глупаку... оди најди у кр.паланка цеде од Серпентин Фаер... прво размисли што пишуваш бе ејјјј... што има лошо у тоа што прашав и ве замолив? те таквите ко тебе се смешници тешки и незнаат што да пишат на овој форум и незнаат како да дојдат до внимание па пишат дека прсти би скршиле... свашта...мислиш дека си фаца ако пишуваш дека ке си скршил прсти...

Абре глупак..дај ќе идемо ја и ти + мож још некој да збереме...ќе спиеме кај стево у стан..??

Голем почит до СФ, и до музиката која ја прават. Ги имав слушано и со Фичо, ги слупав и со Игор, Фичо ми беше далеку подобар, ама еве се привикнувам и на Игор. Како и да е, концертот би требало да биде лудило, јако ќе си поминеме, и то. Се гледаме на 28ми, и Фичо дај запеј ја барем Медменс Дрим жити се, не си свесен ни најмалку на колку луѓе меракот ќе им се направи :)
Поздрав :salut:

Normalno deka koncertot ke bide ludilo pokraj takvi bendovi:vozbud:
So netrpenie cekam da dojde 28!!:vozbud:

Јас бев и закон си поминав. Се гледаме на 7ми на Last Act Of Defiance.

... на Мејден беше боље :pipi:

Fallen не биди педер сеа, види го . А ние шо неможевме да отидеме на Мејден ?:(
Инаку Серпентин не ми се баш по вкус , али ако , нека си тераат.
Вчера не отидов на свирката и зажалив , ми се слушаа Фурион и Хол оф Синс.

Фурион мене не ми се свиѓаа нешо посебно, ама за Хол оф синс треба да зажалиш. Зверови се :)

Ја ништо не слушнав од Hall of Sins имаа некои проблеми веројатно со гитарите. Само тапаните и пеачот ги слушав. Али следен пат боље ќе биде.

А иначе цела свирка супер си пројдов :vozbud::vozbud::vozbud:.

добро бре серпентин биваше ли толку баксузи да сте? прво дуплата после палицата...ама добро сепак одлична беше свирката!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom