Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ми се фрли пак некој ултратежок стејџдајвер, па да не можам цела недела да се склопам, нема да му простам на прочка.Се гледаме на ден пред Прочка...да си ги простиме сите гревови![]()
ај некој ако има линк за даунлоад на албумов нека ми прати по мсн, ве молам!!!
ај некој ако има линк за даунлоад на албумов нека ми прати по мсн, ве молам!!!
ja da sum od bendov bi ti gi skrsil prstite za da ne mozez da sednes vekje na tastaturata....
глупаку... оди најди у кр.паланка цеде од Серпентин Фаер... прво размисли што пишуваш бе ејјјј... што има лошо у тоа што прашав и ве замолив? те таквите ко тебе се смешници тешки и незнаат што да пишат на овој форум и незнаат како да дојдат до внимание па пишат дека прсти би скршиле... свашта...мислиш дека си фаца ако пишуваш дека ке си скршил прсти...
prvo nauci se kako da se obrakjas, pa potoa ke ti objasnam kako bese na vremeto koga nemase ni internet, ni cd, ni mobilen itn.......
друже, извини вака, ама како што знам, ти беше тој кој ме испровоцира..
ништо лошо не реков, само прашав линк за даунлоад, бидејки треба да патувам 200 км за едно цеде...
Абе некои луѓе или се неписмени или плачат за :ban?:.
КОНЦЕРТИ СЕ ОБАВУВААТ ВО НОЌЕН ЖИВОТ А НЕ ВО МУЗИКА!!!
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=28970
друже, извини вака, ама како што знам, ти беше тој кој ме испровоцира..
ништо лошо не реков, само прашав линк за даунлоад, бидејки треба да патувам 200 км за едно цеде...
Добро де, не претерувај сега и ти, нов член е Dorian и уште не ги знае правилата на форумот.
Те боли Џони бе брат, остај Тончи ќе си среди работа за тоа.Проблемот е што ова е веќе 2ра тема во 2-3 дена која не треба да се наоѓа овде. И плус темата каде што го пишува ова е поставена за важна и нејзиниот наслов е сосем јасен.
Те боли Џони бе брат, остај Тончи ќе си среди работа за тоа.