Serpentine Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Dorian
  • Време на започнување Време на започнување

Ваша омилена песна од Serpentine Fire

• Вкупно гласачи
    31
Денес бев да си го купам цедето во Браво и сега ми е на рипит дома пуштено :) Иако повеќе слушам техно, ова се меѓу најдобро потрошените 150 денари во мојот живот.
Тhe angel with regrets ми е фаворит сега за сега.

Џену,само во Браво го има или...? И има уште,знаеш?

Дај бе не го дрвете више дека не бил вокалот за треш. Кај пишуе каков вокал треба да има еден треш бенд?
Е ај ќе стаам ја дет метал вокал у пауер... не пише нигде ама се знае за треш каков треба :helou:

Во Ноември минатата година го промовиравме нашиот прв албум "OUT TO THE LIGHT", сега дојде време да го одбраниме во живо. Избравме совршено место и одлични бендови кои мислам дека ќе сакате да ги видите и слушнете..

Значи на 28ми ФЕВРУАРИ, сабота во 20 часот влез 150 ден. Ќе настапат FURION(Скопје), RAVEN(Кичево), HALL OF SINS(Битола) и SERPENTINE FIRE http://www.myspace.com/serpentinefiremkd.

Ќе се продаваат маици, цдиња и најново од нас, прешивачи и грбни и мали.

Дојдете на "A night of the cursed MADMAN, that dreamt INSANITY"

Јас осеќам ќе биде многу јако:)) Се гледаме на 28ми. ПОЗДРАВ \m/
plakatfinalnone8.jpg

Веќе го слушнавме албумот супер е само за на 28 ќе има ли пиво?:D

Браво момци !!! Се најдобро! :wink:
Само едно ме интересира...каде можам да го набавам албумов? Освен на промоцијата нали..
Благодарам однапред :icon_lol:

ај некој ако има линк за даунлоад на албумов нека ми прати по мсн, ве молам!!!

Браво момци !!! Се најдобро! :wink:
Само едно ме интересира...каде можам да го набавам албумов? Освен на промоцијата нали..
Благодарам однапред :icon_lol:
Мислам во Браво во Буњаковец дека го има.

Закон, супер бендови. Конечно да си зеам нешо merch и да ги видам Hall of Sins. BTW може повеќе инфо за колку пари се маици прешивачи и такви ствари.

Се гледаме на ден пред Прочка...да си ги простиме сите гревови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom