Serpentine Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Dorian
  • Време на започнување Време на започнување

Ваша омилена песна од Serpentine Fire

• Вкупно гласачи
    31
Закон ќе биде свиркава,едвај чекам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Се гледаме на ден пред Прочка...да си ги простиме сите гревови :)
Ако ми се фрли пак некој ултратежок стејџдајвер, па да не можам цела недела да се склопам, нема да му простам на прочка. :pos:

ај некој ако има линк за даунлоад на албумов нека ми прати по мсн, ве молам!!!

Dorian остави линк од мајспејсот на бендот. Таму имаш неколку песни од албумот, можеш да ги слушнеш. Ако ти се свиѓаат песните купи си го албумот!

У случај да не ти се даваат 150 денари за ова ремек дело, еве ти линк за даунлоуд.

ja da sum od bendov bi ti gi skrsil prstite za da ne mozez da sednes vekje na tastaturata....

глупаку... оди најди у кр.паланка цеде од Серпентин Фаер... прво размисли што пишуваш бе ејјјј... што има лошо у тоа што прашав и ве замолив? те таквите ко тебе се смешници тешки и незнаат што да пишат на овој форум и незнаат како да дојдат до внимание па пишат дека прсти би скршиле... свашта...мислиш дека си фаца ако пишуваш дека ке си скршил прсти...

глупаку... оди најди у кр.паланка цеде од Серпентин Фаер... прво размисли што пишуваш бе ејјјј... што има лошо у тоа што прашав и ве замолив? те таквите ко тебе се смешници тешки и незнаат што да пишат на овој форум и незнаат како да дојдат до внимание па пишат дека прсти би скршиле... свашта...мислиш дека си фаца ако пишуваш дека ке си скршил прсти...

prvo nauci se kako da se obrakjas, pa potoa ke ti objasnam kako bese na vremeto koga nemase ni internet, ni cd, ni mobilen itn.......

prvo nauci se kako da se obrakjas, pa potoa ke ti objasnam kako bese na vremeto koga nemase ni internet, ni cd, ni mobilen itn.......

друже, извини вака, ама како што знам, ти беше тој кој ме испровоцира..
ништо лошо не реков, само прашав линк за даунлоад, бидејки треба да патувам 200 км за едно цеде...

ништо лошо не реков, само прашав линк за даунлоад, бидејки треба да патувам 200 км за едно цеде...

provokacija e edno, navreda e drugo....

ps>i aj dosta da ne im ja kvarame temata

Дојди на свирката, побарај ме, ќе ти поклонам едно цд.

Добро де, не претерувај сега и ти, нов член е Dorian и уште не ги знае правилата на форумот.

Проблемот е што ова е веќе 2ра тема во 2-3 дена која не треба да се наоѓа овде. И плус темата каде што го пишува ова е поставена за важна и нејзиниот наслов е сосем јасен.

Проблемот е што ова е веќе 2ра тема во 2-3 дена која не треба да се наоѓа овде. И плус темата каде што го пишува ова е поставена за важна и нејзиниот наслов е сосем јасен.
Те боли Џони бе брат, остај Тончи ќе си среди работа за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom