Serpentine Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Dorian
  • Време на започнување Време на започнување

Ваша омилена песна од Serpentine Fire

• Вкупно гласачи
    31
... на Мејден беше боље :pipi:

Прекини бре!! Не биди педер, шо споредвиш и ти сеа. Дан не ти беше убо а а ? Бар не жали се, јас бев тука...:pipi:
Инаку, закон си поминав, едвај чекам на 7 ми. :pipi:

Прекини бре!! Не биди педер, шо споредвиш и ти сеа. Дан не ти беше убо а а ? Бар не жали се, јас бев тука...:pipi:
Инаку, закон си поминав, едвај чекам на 7 ми. :pipi:
Eddie-Chewing-Iron-Maiden.jpg

:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:

Aj aj , прај се таков .
Ќе ти праам ја тебе лиги кога годинава ќе идам на Wacken :baeh:

фала на сите што дојдовте на свирка, беше....бреееј. Се надевам сите си поминаа ко што треба, без инциденти и задоволни си отидовте дома. се гледаме следен пат, ако не на сцена, на пиво негде;) Поздрав од сите нас.

ZaKoN e albumot :vozbud: omilena pesna...hm...site,ama najveke The Madman's Dream

Па кога го пишав постот, имаа, сега не сум сигурна.

Кажи по ПП ако има уште морам да имам мајца од серпентин фајр....закон сте само продолжејте така браво....

А немам омилена песна сите ми се сууупеер

Закон се дечкиве...им имам отидено на повеќето свирки и секогаш супер сум си поминувала :pipi:

Мене мојте не ме пуштат по журки(јбг неам 18 год) ама закон се...ке проверам во југотон дали го има албумот оригинал да си го купам мерак ми е.....а за нивни мајци кажете ако има некаде ОДМА одам да си купам....

За мајца потешко...Албумот ако знае некој кај може да се најде, нека не информира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom