Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Беше пенал бе, и ја ги мразам ама беше пенал. Глупаци овие Венеција, место да задржаваат време, да се сељачат и да ги користат сите средства да задржаваат време они летаат напред, прекини мекини а у...

Нејасно е како овие слепци немаат пораз сезонава, уште па кога ќе ми текне дека нас ни дадоа 4 гола ми иде да се обесам.

Беше пенал бе, и ја ги мразам ама беше пенал. Глупаци овие Венеција, место да задржаваат време, да се сељачат и да ги користат сите средства да задржаваат време они летаат напред, прекини мекини а у...

Нејасно е како овие слепци немаат пораз сезонава, уште па кога ќе ми текне дека нас ни дадоа 4 гола ми иде да се обесам.
Јуве се сезонава ко Интер со Манчини 2004/2005 непоразени али со 20 нерешени.

Брат.. ги тепаа Сити.. ај тоа објасни ми го.

Брат.. ги тепаа Сити.. ај тоа објасни ми го.
Сити е во катастрофална форма, малку среќа, клучна одбрана на голманот, моментална мотивација.

Нема некоја филозофија.

Колку лошо полувреме помеѓу Болоња и Фиорентина.

Грешки, фаули и се така во круг.

There are again some big celebrity names in the stands for Como vs. Roma, but while Keira Knightley, Michael Fassbender and Adrian Brody are just watching, Dele Alli might be scouting his next club.

:drk: :drk:
Автоматски споено мислење:

Жално..

Последно уредено:
Одма е друго со Дон Раниери. Прав избор за Рома. Еден од најдобрите италијански тренери што некогаш постоеле.
Сигурен сум дека Рома и наредна сезона ќе игра Серија А. Дон Раниери е веќе докажан во борбата за 17то место.

Кардинале да отвори една очна клиника у Милано пари ќе се напуни од публикава што им го гледа канцерот што го играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom