Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.489
Беше пенал бе, и ја ги мразам ама беше пенал. Глупаци овие Венеција, место да задржаваат време, да се сељачат и да ги користат сите средства да задржаваат време они летаат напред, прекини мекини а у...

Нејасно е како овие слепци немаат пораз сезонава, уште па кога ќе ми текне дека нас ни дадоа 4 гола ми иде да се обесам.

Член од
12 март 2024
Мислења
191
Поени од реакции
326
Беше пенал бе, и ја ги мразам ама беше пенал. Глупаци овие Венеција, место да задржаваат време, да се сељачат и да ги користат сите средства да задржаваат време они летаат напред, прекини мекини а у...

Нејасно е како овие слепци немаат пораз сезонава, уште па кога ќе ми текне дека нас ни дадоа 4 гола ми иде да се обесам.
Јуве се сезонава ко Интер со Манчини 2004/2005 непоразени али со 20 нерешени.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.127
Поени од реакции
25.201

Брат.. ги тепаа Сити.. ај тоа објасни ми го.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.185
Поени од реакции
18.277
Брат.. ги тепаа Сити.. ај тоа објасни ми го.
Сити е во катастрофална форма, малку среќа, клучна одбрана на голманот, моментална мотивација.

Нема некоја филозофија.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.263
Поени од реакции
14.573
Колку лошо полувреме помеѓу Болоња и Фиорентина.

Грешки, фаули и се така во круг.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.647
Поени од реакции
17.527
There are again some big celebrity names in the stands for Como vs. Roma, but while Keira Knightley, Michael Fassbender and Adrian Brody are just watching, Dele Alli might be scouting his next club.

:drk: :drk:
Автоматски споено мислење:

Жално..

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.873
Поени од реакции
23.397
Одма е друго со Дон Раниери. Прав избор за Рома. Еден од најдобрите италијански тренери што некогаш постоеле.
Сигурен сум дека Рома и наредна сезона ќе игра Серија А. Дон Раниери е веќе докажан во борбата за 17то место.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.047
Поени од реакции
9.791
Кардинале да отвори една очна клиника у Милано пари ќе се напуни од публикава што им го гледа канцерот што го играат.

Kajgana Shop

На врв Bottom