Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    50

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Аталанта натртена...Јак Интер..
Или јак Интер или слаба Аталанта...

За сезонава ги гураа у топ 4 по прогнозете ама ваке со Локман и ДеКетелар на клупа, со еден напаѓач и другото све среде и одбрана убоо им е, чим се браниш тактизираш пуни го до врв, ептен Интер играа курот на крај напред инаку требаше 5-6 да им напикаат

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
Или јак Интер или слаба Аталанта...

За сезонава ги гураа у топ 4 по прогнозете ама ваке со Локман и ДеКетелар на клупа, со еден напаѓач и другото све среде и одбрана убоо им е, чим се браниш тактизираш пуни го до врв, ептен Интер играа курот на крај напред инаку требаше 5-6 да им напикаат

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Така е..Па мислев Лукман и бившиов ваш повредени биле тоа на клупа да ти биле..
Знае да се изглупира Гасперсон..
Сезонава кој од кој полош ќе е ..така барем за сега делува..Едино Интер и Јуве би двоеле вака на прва..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.224
Интер слабите според Ск 92 Џулијел Минпијетро и Џонтра Гросо. А еве дајте една причина зошто да не и Урко Георгатос.
Автоматски споено мислење:

Не си ги гледал ти Торино. :icon_lol:
Треба да се насмеам на ова?

Последно уредено:
  • Гнев
Reactions: Syn
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Интер слабите според Ск 92 Џулијел Минпијетро и Џонтра Гросо. А еве дајте една причина зошто да не и Урко Георгатос.
Автоматски споено мислење:

Треба да се насмеам на ова?

Screenshot_20230319_000935_Twitter.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Прегледај го приврзокот 428026

Имал понуди од Челзи и Саудиска Арабија, ги одбил ради платата, сакал повеќе... Каков дебил мајко мила, сега ќе дреме до Јануари
Не се знае сеуште, мислам С.Арабија до Понеделник е отворен трансфер рокот и ништо чудно да е договорен за друг клуб. Таму и онака може да те купи Ал Итихад ама на денот кога ќе стигнеш во Ријад на аердором да ти кажат дека си нов играч на Ал Шабаб.
Ако и ова не му успее, Турција има уште 10тина дена, ќе го истоварат некаде. Не е толку галантен Де Лаурентис да го плаќа за да јаде овој пици по Наполи и да ужива.
Али во секој случај јас очекував дека Осимен ќе потпише во некој ПЛ клуб или евентуално ПСЖ ама очигледно дека не е лесен за преговарање. Со ова сам си наштети иако е одличен играч и мислам ќе трпа голови во било која лига.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.418
Поени од реакции
28.656
Не се знае сеуште, мислам С.Арабија до Понеделник е отворен трансфер рокот и ништо чудно да е договорен за друг клуб. Таму и онака може да те купи Ал Итихад ама на денот кога ќе стигнеш во Ријад на аердором да ти кажат дека си нов играч на Ал Шабаб.
Ако и ова не му успее, Турција има уште 10тина дена, ќе го истоварат некаде. Не е толку галантен Де Лаурентис да го плаќа за да јаде овој пици по Наполи и да ужива.
Али во секој случај јас очекував дека Осимен ќе потпише во некој ПЛ клуб или евентуално ПСЖ ама очигледно дека не е лесен за преговарање. Со ова сам си наштети иако е одличен играч и мислам ќе трпа голови во било која лига.
Саудиска до 2.09 имаат а Турицја дури до 9-10 септември. Фрката кај Турците што никој нема минимум 50 милиони да искешира, ги гледаш и нив како итаљанците големите појачувања ги зимат позајмица со откуп и 400 рати за 3 години.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Саудиска до 2.09 имаат а Турицја дури до 9-10 септември. Фрката кај Турците што никој нема минимум 50 милиони да искешира, ги гледаш и нив како итаљанците големите појачувања ги зимат позајмица со откуп и 400 рати за 3 години.
Не мора да кешираат турците. Позајмица со 50-50 плата сигурно ќе им одговара на сите страни. Проблемот таму е што екипите кои имаат пари немаат потреба од напаѓач.
Ги лупнав така турците, чисто како опција зашто знам дека они имаат сеуште отворен рок за играчи. Не верувам дека ќе оди таму особено што Галата и Фенер кикснаа и не се пласираа во ЛШ.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Или многу глуп е Осимен или кариерата му ја водат погрешни луѓе. Година дена знаеше дека ќе си иде од Наполи, година дена имаше време да си најде клуб и тоа у време каде екипи како Арсенал, Челзи, Манчестер, Ливерпул, ПСЖ бараа напаѓач и трошеа пари. Он што напраи, дремеше цело лето и на истек од трансфер пазар остана да виси отпишан од клубот и единствени опции да му се Саудиска Арабија и Турција.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.860
Поени од реакции
4.575
Или многу глуп е Осимен или кариерата му ја водат погрешни луѓе. Година дена знаеше дека ќе си иде од Наполи, година дена имаше време да си најде клуб и тоа у време каде екипи како Арсенал, Челзи, Манчестер, Ливерпул, ПСЖ бараа напаѓач и трошеа пари. Он што напраи, дремеше цело лето и на истек од трансфер пазар остана да виси отпишан од клубот и единствени опции да му се Саудиска Арабија и Турција.
Osimhen is ‘furious’ about the situation,he is not happy with his agent.
His relationship with his agent Roberto Calenda has been damaged.
Osimhen out of Napoli squad, may part ways with agent.

Факт е дека Де Лаурентисе е за никаде,но ајкули се денешниве агенти на фудбалериве,не знаел од каде да земе поголема провизија и го има ебано Осимен 100%.

Kajgana Shop

На врв Bottom