Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Павловиќ ми личи на добар играч уште кога играше во Австрија, дури и за Српска репрезентација. Ме потсеќа на Шкрињар, борбен и упорен, спаси чист гол за 1-0, даде гол за 0-1 и после ради него примија два гола од играч кој он го чуваше и за малку ќе примеа трет гол од негов играч за 3-1. Нешто не штима со Фонсека...

Loso, nakaj uzasno branat Milan kako tim, koncept za igra vo odbrana prakticno i da nemaat bar prvi 3 kola. Mnogu lesno im doagaat do sansi, a tragedijata e sto denes prv pat ako ne se lazam vodea sezonava, i vo vtoro deluvase ko oni da brkaat gol pa zatoa imaat tolkavi dupki nazad, netipicno za kalco ekipa e ova.

Шо се деси со Де Геа шо беше без клуб? Искина за Фиорентина во овие 2-3 меча.

Глумат лудило примадоните пошто беа оставени на клупа, како смеат така да се понашаат со вакви играчишта. Затоа демонстративно пиеа вода на страна и она оклено преценето Леао не се ни радуваше на голот, дека испод чест му е да влага од клупа.

Глумат лудило примадоните пошто беа оставени на клупа, како смеат така да се понашаат со вакви играчишта. Затоа демонстративно пиеа вода на страна и она оклено преценето Леао не се ни радуваше на голот, дека испод чест му е да влага од клупа.
На кое ниво паднат е Милан. Ѓуптинот Леао со неполна сезона зад него, ѓупскиот Кварезма со помалце техника и иста болест во глата да мисли дека е ѕвезда, примадона, лидер на тимот ама кога ќе дојди за одговорност одма собрани како пичиња ги нема нигде.

Да беше Милан уште на Берлускони, Леао ќе играше сега негде во Анкона. Глупак

Ајде Јуве заврши си ја работата, бапни барем два гола па да не су думаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom