Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.439
Поени од реакции
7.725
Павловиќ ми личи на добар играч уште кога играше во Австрија, дури и за Српска репрезентација. Ме потсеќа на Шкрињар, борбен и упорен, спаси чист гол за 1-0, даде гол за 0-1 и после ради него примија два гола од играч кој он го чуваше и за малку ќе примеа трет гол од негов играч за 3-1. Нешто не штима со Фонсека...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.780
Loso, nakaj uzasno branat Milan kako tim, koncept za igra vo odbrana prakticno i da nemaat bar prvi 3 kola. Mnogu lesno im doagaat do sansi, a tragedijata e sto denes prv pat ako ne se lazam vodea sezonava, i vo vtoro deluvase ko oni da brkaat gol pa zatoa imaat tolkavi dupki nazad, netipicno za kalco ekipa e ova.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.531
Поени од реакции
17.342
Шо се деси со Де Геа шо беше без клуб? Искина за Фиорентина во овие 2-3 меча.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глумат лудило примадоните пошто беа оставени на клупа, како смеат така да се понашаат со вакви играчишта. Затоа демонстративно пиеа вода на страна и она оклено преценето Леао не се ни радуваше на голот, дека испод чест му е да влага од клупа.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.531
Поени од реакции
17.342
Глумат лудило примадоните пошто беа оставени на клупа, како смеат така да се понашаат со вакви играчишта. Затоа демонстративно пиеа вода на страна и она оклено преценето Леао не се ни радуваше на голот, дека испод чест му е да влага од клупа.
На кое ниво паднат е Милан. Ѓуптинот Леао со неполна сезона зад него, ѓупскиот Кварезма со помалце техника и иста болест во глата да мисли дека е ѕвезда, примадона, лидер на тимот ама кога ќе дојди за одговорност одма собрани како пичиња ги нема нигде.

Да беше Милан уште на Берлускони, Леао ќе играше сега негде во Анкона. Глупак

Steff58

Човекојадец
Член од
22 мај 2024
Мислења
118
Поени од реакции
111
Ајде Јуве заврши си ја работата, бапни барем два гола па да не су думаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom