Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.812
Поени од реакции
6.504
Пирло според мене не е говно за тоа што играл у сите три тима.

Прво Интер своеволно го продаде у Милан, што требало да направи да штрајкува пред стадионот :icon_lol:

После тоа Алегри не го сакаше го играше Ван Бомел пред него и не сакаа ни да му дадат договор подолг од една година и му истече договорот. Јувентус му дале тоа што барал а реално и заслужувал и тоа е тоа нема љутиш.

Ко сеа ти си ја откачил девојка ти и да се љутиш што рипнала у скут на комшијата, епа јебига тоа е.

За другите Бонучи е најголемо гомно да, Балотели има ментална ретардација, Виери исто Интер не го сакаше на крај па отиде у Милан.

Исто гомно е и најновиот пример бубашвабата Чаноглу што за пола миљон поише си го даде гзот у Интер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.837
Поени од реакции
23.116
Пирло според мене не е говно за тоа што играл у сите три тима.

Прво Интер своеволно го продаде у Милан, што требало да направи да штрајкува пред стадионот :icon_lol:

После тоа Алегри не го сакаше го играше Ван Бомел пред него и не сакаа ни да му дадат договор подолг од една година и му истече договорот. Јувентус му дале тоа што барал а реално и заслужувал и тоа е тоа нема љутиш.

Ко сеа ти си ја откачил девојка ти и да се љутиш што рипнала у скут на комшијата, епа јебига тоа е.

За другите Бонучи е најголемо гомно да, Балотели има ментална ретардација, Виери исто Интер не го сакаше на крај па отиде у Милан.

Исто гомно е и најновиот пример бубашвабата Чаноглу што за пола миљон поише си го даде гзот у Интер.
Ај сега објасни зашто Бонучи е најголемото гомно а Пирло не е.
Не беше Бонучи истотака продаден од Јуве на Милан како што тоа го направи Интер во случајот со Пирло?

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.812
Поени од реакции
6.504
Ај сега објасни зашто Бонучи е најголемото гомно а Пирло не е.
Не беше Бонучи истотака продаден од Јуве на Милан како што тоа го направи Интер во случајот со Пирло?
Бонучи беше продаден пошо сам сакаше да си оди, еве Јувенташите нека пишат поише ја така памтам.

У Милан беше капитен на некои утакмици за на пола сезона да му текне дека нејќе у Милан и сака назад у Јувентус.

Гомното кога ќе заврши у шоља има еден правец, не се враќа назад како овој :icon_lol:, така да е подоле и од гомно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.291
Поени од реакции
113.340
Пирло според мене не е говно за тоа што играл у сите три тима
Да така е, се слагам, Пирло едноставно е гомно, небитно за кои тимови играл.

Член од
26 септември 2023
Мислења
79
Поени од реакции
223
Pogolema mizerija e Milan kako uprava i klub sto mu dale da ja nosi lentata otkolku on kako igrac i coek.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.812
Поени од реакции
6.504
Pogolema mizerija e Milan kako uprava i klub sto mu dale da ja nosi lentata otkolku on kako igrac i coek.
Епа управа тогаш беше Кинез некој што имаше фиктивна фирма негде у Кина....па ко демек немаше пари да го врати заемот па Елиот му го земаа Милан, ем хипотеката ја лапнаа ем ратите платени до тогаш.

А у реалност кузнае колку пари се испраа со помош на тој Кинезот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.546
Поени од реакции
17.375
Со трујаш бе со ова 3та фаза канцероген хумор. Треба да изиграат Интер па да бараш табела, куроми некому. :mad:
И да изгубат евентуално ништо не менва. Табела се бара на крај на сезона :pos:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.957
Поени од реакции
5.578
Наполи лани зеде титула...Ете толку е опаднат квалитетот на Италијанскава...

Наполи е ил Добрушево...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom