Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.624
- Поени од реакции
- 22.648
Мене ме интересира, дека не го следам веќе по социјалниве мрежи проливов...колку поста има објавено за Мота во Јувентус последниве па еве 4-5 дена да речеме?
Него уште ко го фатија дека пари од агенти земал за да измислува трансфери и гласини јасно беше колку е сатот.Мене ме интересира, дека не го следам веќе по социјалниве мрежи проливов...колку поста има објавено за Мота во Јувентус последниве па еве 4-5 дена да речеме?
Автоматски споено мислење:
Едит: ЈанЅЗа ме јадеше па морав да проверам на Твитер...последниве 5 дена има објавено околу 12-13 вести во кои се спомнуваат Мота и Јувентус.
Давеж!!!
А кој новинар не е таков?Него уште ко го фатија дека пари од агенти земал за да измислува трансфери и гласини јасно беше колку е сатот.
По се изгледа агентот на Mika Faye освен што му плаќа огромна сума и му го дудла на жабаров.А кој новинар не е таков?
Тие што никој не ги знае измислуваат за кликови, тие што сите ги знаат си зимаат пари за да постираат.
Затоа нема полош џган од новинари.
Who the fuck is Folorunsho?Средината не ветува многу. Не разбирам зашто Фаџоли е поканет, тој сега изигра прв натпревар после 7-8 месеци. Верати се пензионираше или повреден е?
Во напад исто така на "деветка" се малку тенки. Претпоставувам Скамака ќе биде класичен шпиц а Распадори и Ретеги замена. Т'нко богами.
Новинарите се како политичарите и дамбетерА кој новинар не е таков?
Тие што никој не ги знае измислуваат за кликови, тие што сите ги знаат си зимаат пари за да постираат.
Затоа нема полош џган од новинари.
Едно циганче од Верона. Даде еврогол против Јуве и тука влезе малце у фокус. Го имам гледано ама на крај памет не ми дошло дека е италијанец.Who the fuck is Folorunsho?
Абе не верувам ни јас дека ќе влезе на конечниот список ама за останатите играчи е демотивирачки вака да се поканува играч на листа за ЕВРО само за да му се даде до знаење дека не е заборавен. Можел Спалети и со телефонски повик ова да му го каже а не да исклучува играчи кои се труделе цела сезона.Фаџоли го пишале ради подршка, дека рачунаат на него и дека не го баталиле. Не верувам дека ќе влезе на конечниот список.
Таа е средината, никој не фали, Верати у Катар отиде да игра фудбал мајка бара у репрезентација, Локатели е можда изненадување што го нема ама па и благе везе нема од фудбал дечкото, го исхајпаа и потона ко жетон.
352 планира да игра Спалети со Киеза и Скамака у напад. Не знам кој им е оној Фолорунсо.
И против Рома даде убав голЕдно циганче од Верона. Даде еврогол против Јуве и тука влезе малце у фокус. Го имам гледано ама на крај памет не ми дошло дека е италијанец.
Абе не верувам ни јас дека ќе влезе на конечниот список ама за останатите играчи е демотивирачки вака да се поканува играч на листа за ЕВРО само за да му се даде до знаење дека не е заборавен. Можел Спалети и со телефонски повик ова да му го каже а не да исклучува играчи кои се труделе цела сезона.
И оној Ричи е изненадување ама ваљда за него и Фолорунсо Спалети повеќе знае.
Нема да им биде прв пат на италијанциве да земат играч директно од суспензија, истото го направија со Роси 1982 година.Средината не ветува многу. Не разбирам зашто Фаџоли е поканет, тој сега изигра прв натпревар после 7-8 месеци. Верати се пензионираше или повреден е?
Во напад исто така на "деветка" се малку тенки. Претпоставувам Скамака ќе биде класичен шпиц а Распадори и Ретеги замена. Т'нко богами.
Најјако е што Гати му играше цел циклус на квалификации, а на крај Манчини го викна кој само еднаш или два пати беше повикан за репрезентација во последната година и тоа еднаш ради суспензијата на Ачерби, истото и за Шарави, пробуваше и истера квалификации со еден куп офанзивни, а на крај Шарави на готово го викнаСредината не ветува многу. Не разбирам зашто Фаџоли е поканет, тој сега изигра прв натпревар после 7-8 месеци. Верати се пензионираше или повреден е?
Оправдано за Локатели, мизерна сезона имаше, пас не знае да сврзи.неправедно за Гати, Бонавентура(кој му носеше поени со неговите голови во квалификациите) и Локатели.
Локатели вчера на инста ставил црна слика на стори од толку што е разочаран