Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Преку Бенфика, Порто и Милан до финале. Жално ќе беше да не одите до таму. Другите ќе се мачат со ПСЖ, Баерн, Сити, Реал Мадрид и Ливерпул.

Стојам на ставот дека ќе го имаме најефикасното финале, очекувам 4+ да примите :свиркам:
Штета што вие не ја поминавте Бенфика, и вас да ве поминевме. :kruna:

А кој ги спомињаат Џонтра и Цобе, ја мислев џонтра дека бил сељакот
Почекај, мирен сум за сеа, ова беше колку да ве пецнам и да одбележиме онака процедурално. Ако освоиме, а знам дека ќе сме аутсајдери против било кој и дека ќе биде пеколно тешко, ќе зажалиш што си дознал што е тоа интернет. :icon_lol: Многу ќе ве прогонувам, али живи били па видели.

Зошто Милан им се тргаа 2 утакмици по ред на комшииве ?!
Карма од финишот на прошлата сезона ?!

Екипи што у најскапаната серија А у задњиве 5, 6 години нема ЛШ да фатат сезонава до полуфинале стигнаа. Коа те сере среќа те сере :confused:

Екипи што у најскапаната серија А у задњиве 5, 6 години нема ЛШ да фатат сезонава до полуфинале стигнаа. Коа те сере среќа те сере :confused:
Јуветус до кај дотера?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Кој нема ЛШ да фати дечко ти да не се дрогираш?..Интер е трет на табелата моментално , ајде види поубаво.
Автоматски споено мислење:

Зошто Милан им се тргаа 2 утакмици по ред на комшииве ?!
Карма од финишот на прошлата сезона ?!

Многу се тргаа гледам, посебно на вториот гол на Миктарјан во првиот натпревар....како цветна мајска роза се отвори цела одбрана.

Почекај, мирен сум за сеа, ова беше колку да ве пецнам и да одбележиме онака процедурално. Ако освоиме, а знам дека ќе сме аутсајдери против било кој и дека ќе биде пеколно тешко, ќе зажалиш што си дознал што е тоа интернет. :icon_lol: Многу ќе ве прогонувам, али живи били па видели.

1659074921267.png

IMG_4793.jpeg
ти ебам џуџето скапано, скини му мрежа,да те сонува 10 дена,никад да не заиграш пак фудбал, копиле глупо,милиони зимате, од пиле млеко јадете, секој ден тренирате и НЕ МОЖЕШ ГОЛ ДА ДАДЕШ ОД ТУКА. ПИЧКО СКАПАНА.

Не бе Леао му сметаше хахахахха само пола гол празен беше вака. Никад не сум ги сфатил ваквите мувлосани играчи, цел живот тренираш и се посветуваш за ваква утакмица, на која ќе дојдеш, ќе имаш празен гол од 7 метри, висок 2 и кусур, и ти викаш не бе дај сигурно, по земја, полека, да не ми се смеат ако префрлам гол.

Прегледај го приврзокот 378908
ти ебам џуџето скапано, скини му мрежа,да те сонува 10 дена,никад да не заиграш пак фудбал, копиле глупо,милиони зимате, од пиле млеко јадете, секој ден тренирате и НЕ МОЖЕШ ГОЛ ДА ДАДЕШ ОД ТУКА. ПИЧКО СКАПАНА.

Чист фал беше за Интер тука..ќе го поништеа голот 100% ...Тео ногата му ја откорна на Барела...немаше шанси да го признаеа ова.

Дури и најискусните напаѓачи не би се осмелиле да ја шутнат по земја оваа топка, без разлика колку чист простор имаат пред голот...Јас незнам како Брахим Диаз после ова куроболно промашување е сеуште играч на Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom