Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаш негатива од 2-0 и седиш чекаш да заврши натпреварот... Нападни бе ало било како па и 5-0 да го јадеш..

Ајмо интераши, живо живо!!!
giphy.webp

Ајмо @Syn, Ајмо @Stefan-kobe
giphy.webp

Ајмо @Vatren , ајмо @Џонтра Волта, ајмо @Marquess
giphy.webp

Ајмо @Марли
giphy.webp

Ајмо @Hm_Hm
giphy.webp

Ајмо @FORZA ACM
Се посраја шо се посраја, ја запустија сезоната шо ја запустија, ќе играат лига европа шо ќе играат, не посрамија некни шо не посрамија, немаат шанси за финале шо немаат, единствено останва да му ебат матер на комшифките вторник, сакам да видам 11 гатузовци, да има плач и лелек, скршени носој, скршени глај, скршени нозе, крв да плукаат, завршени кариери на некои како лајнаноглу, напрај му ненадоместлива штета и нека играат финале после.

Уствари,
giphy.gif

And last but not least, @^^GoRiLLaZ^^ братче
giphy.webp

giphy.webp

МИИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХЛАН

Гледам сте траеле на темава, шампионот играше грмехехехехехехехехе

ИХИХИХИБРАХИМОВИЌ
Пуши фламбиран пенис копиле едно скапано маслосано.

Махахахахахарлихихихихихии
Хххххххххмммм хмммммммм
Хахастиел
Клихихихихпчејехехехе
Џихихихихмеј
Хухухурајбер
Нихихихихинович
Хохорца Хихихихилан
Сахахахскоохохохо

А кој ги спомињаат Џонтра и Цобе, ја мислев џонтра дека бил сељакот

Се си мислев во средата допревме дно. Си реков не може полошо од ова на 0-2. Се повреди Бенасер, си реков не може полошо од ова. Изгубивме од Специја неколку дена подоцна. Си реков еј ок е, се случува, таков клуб е Милан, треба веќе да сум навикнат на вакви сценарија.
Се случи Месијас да игра 75 мин вечерва, ај си реков тоа е, веќе изгубив секаква надеж, а и за да сакаш ЛШ финале, нема никој да ти го достави на тацна, мораш да го заслужиш. Се случи гол на Лаутаро.

На пат кон дома, претажен и несреќен го колнам сето постоење, но ај си викам на инстаграм стори (тогаш го постира) ќе му честитам на Џонтра, трпеше една недела одвај чекаше да ме ребра, па ај да испаднам џентлмен да прифатам пораз. Си реков не може посекако полошо од ова, толку е, се стори, ми останува само да се фокусирам на фамилијарниот живот и летово ако можам да изнудам негде одмор со госпоѓата.

Ме остави Џонтра на Seen за неколку минути подоцна да ме тагира тука на темава со гиф од најнесмешниот лик од Офис. Не знам дали сум се спуштил подлабоко во амбисот на сето мое егзистенцијално постоење. Црнци да ме ебеа додека ме ладат со папрат немаше олку да ме боли.

Честитки комшики, тоа е, сосема заслужено. :smirce:

Ајмо интераши, живо живо!!!
giphy.webp

Ајмо @Syn, Ајмо @Stefan-kobe
giphy.webp

Ајмо @Vatren , ајмо @Џонтра Волта, ајмо @Marquess
giphy.webp

Ајмо @Марли
giphy.webp

Ајмо @Hm_Hm
giphy.webp

Ајмо @FORZA ACM

Уствари,
giphy.gif

And last but not least, @^^GoRiLLaZ^^ братче
giphy.webp

giphy.webp
Преку Бенфика, Порто и Милан до финале. Жално ќе беше да не одите до таму. Другите ќе се мачат со ПСЖ, Баерн, Сити, Реал Мадрид и Ливерпул.

Стојам на ставот дека ќе го имаме најефикасното финале, очекувам 4+ да примите :свиркам:

Преку Бенфика, Порто и Милан до финале. Жално ќе беше да не одите до таму. Другите ќе се мачат со ПСЖ, Баерн, Сити, Реал Мадрид и Ливерпул.

Стојам на ставот дека ќе го имаме најефикасното финале, очекувам 4+ да примите :свиркам:

И Барселона, актуелниот шампион на Ла Лига :rolleyes:

Истата таа Бенфика што заврши ПРВА во група и го прати Јувентус во Лига Европа? :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom