Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.053
- Поени од реакции
- 62.107
Монца - Наполи 2:0.
На одмор се овие веќе.
На одмор се овие веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интер и Наполи го издоминираа првенството и сите до еден ги измаршираа во нивните сезони каде 5 кола пред крајот си славеа титула.,...овие греојте мораше цела лига да се заангажира за да му удоволат....срамно беше тргањето лани на Лацио ѓубрињата,Виола,Аталанта, Саусоло....сите треба да ги испоказнат за онаа лакрдија....
100% сте топ 4, за ЛШ ќе одлучи кумот на Ањели, нешто наоштрен ви е.Slobodno neka odzemat 9 boda na Juve... So vakov kriminalen Milan, 100% sme u LS..
Реално треба само да тепаме две дома, и да не изгубиме од вас за да бидеме 1 бод пред вас ( ако ве казнат 9 )...Slobodno neka odzemat 9 boda na Juve... So vakov kriminalen Milan, 100% sme u LS..
Ke se zacudam i ako Sampa ja tepate.. Nisto cudno da ja napraite X za kladza..Реално треба само да тепаме две дома, и да не изгубиме од вас за да бидеме 1 бод пред вас ( ако ве казнат 9 )...
Али овој лепрозен Милан не би ме чудело и зад Рома да заврши, немаме кој гол да даде![]()
Фали @Trolejbus, тој не се трпи пред почеток на натпреварот а не по негоШтама е моментално ама ако поминеме вечер нема да се трпиме на форум. Од утрово се смислуваат досетки, се запишува ремет во вордпад за копи пејст, итн.
Со среќа вечер и нека победи подобриот (Интер).
Мие играмо за 4 место - Ди Мастер ТролМИИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХЛАН
Гледам сте траеле на темава, шампионот играше грмехехехехехехехехе
ИХИХИХИБРАХИМОВИЌ
Пуши фламбиран пенис копиле едно скапано маслосано.
Махахахахахарлихихихихихии
Хххххххххмммм хмммммммм
Хахастиел
Клихихихихпчејехехехе
Џихихихихмеј
Хухухурајбер
Нихихихихинович
Хохорца Хихихихилан
Сахахахскоохохохо