Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Монца - Наполи 2:0.

На одмор се овие веќе.

Интер и Наполи го издоминираа првенството и сите до еден ги измаршираа во нивните сезони каде 5 кола пред крајот си славеа титула.,...овие греојте мораше цела лига да се заангажира за да му удоволат....срамно беше тргањето лани на Лацио ѓубрињата,Виола,Аталанта, Саусоло....сите треба да ги испоказнат за онаа лакрдија....

20220604_102136.jpg
ExLLxW-UYAoCuzM.jpg

"Со посебни потреби на твоите дома да му се обраќаш...за личност што не ја познаваш и што осудуваш врз основа на мислење треба да имаш култура и почит бидејќи не знајш кој седи зад компјутерот. "

20221007_023751.jpg

Slobodno neka odzemat 9 boda na Juve... So vakov kriminalen Milan, 100% sme u LS..
Реално треба само да тепаме две дома, и да не изгубиме од вас за да бидеме 1 бод пред вас ( ако ве казнат 9 )...

Али овој лепрозен Милан не би ме чудело и зад Рома да заврши, немаме кој гол да даде :icon_lol:

Реално треба само да тепаме две дома, и да не изгубиме од вас за да бидеме 1 бод пред вас ( ако ве казнат 9 )...

Али овој лепрозен Милан не би ме чудело и зад Рома да заврши, немаме кој гол да даде :icon_lol:
Ke se zacudam i ako Sampa ja tepate.. Nisto cudno da ja napraite X za kladza..

giphy.webp

Штама е моментално ама ако поминеме вечер нема да се трпиме на форум. Од утрово се смислуваат досетки, се запишува ремет во вордпад за копи пејст, итн.

Со среќа вечер и нека победи подобриот (Интер).

Штама е моментално ама ако поминеме вечер нема да се трпиме на форум. Од утрово се смислуваат досетки, се запишува ремет во вордпад за копи пејст, итн.

Со среќа вечер и нека победи подобриот (Интер).
Фали @Trolejbus, тој не се трпи пред почеток на натпреварот а не по него :D Друго што ме нервира е @Џонтра Волта и @Stefan-kobe во последно време ми се понашаат како Швеѓани, да не се појавеше @Трибиани од никаде пред некој ден, немаше кој да почне фајт. Дерби е а жив човек нема цел ден, ние внимателни, комшиите упрпани, сите мудро молчат и чекаат разврска.

Не сум бил вака напнат за натпревар од реваншот со Барселона 2010-та.

Cestitki do komsiite,skroz zasluzeno!
Se nadevam deka vo finale ke ve islakaat so 3-4 komada pa pomalku ke ne boli :place:

МИИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХЛАН

Гледам сте траеле на темава, шампионот играше грмехехехехехехехехе

ИХИХИХИБРАХИМОВИЌ
Пуши фламбиран пенис копиле едно скапано маслосано.

Махахахахахарлихихихихихии
Хххххххххмммм хмммммммм
Хахастиел
Клихихихихпчејехехехе
Џихихихихмеј
Хухухурајбер
Нихихихихинович
Хохорца Хихихихилан
Сахахахскоохохохо

МИИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИХЛАН

Гледам сте траеле на темава, шампионот играше грмехехехехехехехехе

ИХИХИХИБРАХИМОВИЌ
Пуши фламбиран пенис копиле едно скапано маслосано.

Махахахахахарлихихихихихии
Хххххххххмммм хмммммммм
Хахастиел
Клихихихихпчејехехехе
Џихихихихмеј
Хухухурајбер
Нихихихихинович
Хохорца Хихихихилан
Сахахахскоохохохо
Мие играмо за 4 место - Ди Мастер Трол

Статус
Затворена за нови мислења.