Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Јуве не може причина да се скапи карти за празни трибини. Имаат најголема фан база и сигурен сум дека имаат барем 100-200к само во околината активни членови кои можат да си дозволат цена до 100€ за ЛШ со Бенфика која им беше исклучително важна текма. Мора да е очај играта ама срамно е во секој случај што тим со таква традиција и толкава популарност не е константно 100% со оглед на капацитетот.
Инаку најлош можен старт за нив. Овој пораз можеби и беше крајот во ЛШ. Како стојат работите во тешка криза изгледа се а натпревари има на секои три дена. Отежителна околност е што имаат повредени ,тренер моментално достоен само за Сампдорија а и ВАР не ги сака. :D

На првиот натпревар стадионот исто им беше празен ама веројатно во Италија си пеглаат со влезниците и прикажаа дека стадионот е распродаден, веројатно во ЛШ не може да им помине истата приказана за да си покажат лажен профит.

Лошо Јуве што изгуби.. Уште еден потрошен кредит од Алегри.

Кај Јуве не може причина да се скапи карти за празни трибини. Имаат најголема фан база и сигурен сум дека имаат барем 100-200к само во околината активни членови кои можат да си дозволат цена до 100€ за ЛШ со Бенфика која им беше исклучително важна текма. Мора да е очај играта ама срамно е во секој случај што тим со таква традиција и толкава популарност не е константно 100% со оглед на капацитетот.
Инаку најлош можен старт за нив. Овој пораз можеби и беше крајот во ЛШ. Како стојат работите во тешка криза изгледа се а натпревари има на секои три дена. Отежителна околност е што имаат повредени ,тренер моментално достоен само за Сампдорија а и ВАР не ги сака. :D
Јуве моментално, јас кој што навивам за нив 30 години, да живеам во Торино, не би платил да ги гледам иако сум ги гледал во живо само три пати. Гледањето на Јуве на ТВ е чист мазохизам а ме па уште да платиш за тоа.
Автоматски споено мислење:

На првиот натпревар стадионот исто им беше празен ама веројатно во Италија си пеглаат со влезниците и прикажаа дека стадионот е распродаден, веројатно во ЛШ не може да им помине истата приказана за да си покажат лажен профит.
Овој па, овој па... Демек они Брегалница и Силекс се па од влезници живеат.

Дечки едно прашање ама сакам сериозно да каже некој. Каде е @Сладоледџија, сериозно сум загрижен, го нема веќе неколку месеци на форум.

shh-quiet.gif

Дечки едно прашање ама сакам сериозно да каже некој. Каде е @Сладоледџија, сериозно сум загрижен, го нема веќе неколку месеци на форум.
Најверојатно жена му го има отворено форумот, па ги прочитала неговите мислења, нарочито во љубов и секс. Се плашам дека има добиено сукало по глава.:sneaky:

Ех да им дојдеше Гвардиола кај ќе беа сега Јувентус? :(

Па сигурно ќе ги тепаа Бенфика, или бар X ќе завршеше.

А блиску беше да дојде, Ферарито на аеродромот у Торино му беше паркирано, со црно бела панделка украсено со се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom