Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу празен стадионот на Јувентус, чудна работа, 40кк да не можат да исполнат

Многу празен стадионот на Јувентус, чудна работа, 40кк да не можат да исполнат

Па ако ги исклучиме навивачите на Бенфика, сите останати имаат некое психичко растројство чим дошле да го гледаат овој Јувентус

Со Алегри само тапкаат во место,мислам дека сега е совршен момент Јувентус да го постават Де Зерби.
Зидан или Тунчел не верувам дека сега ќе се нафатат.

Со Алегри само тапкаат во место,мислам дека сега е совршен момент Јувентус да го постават Де Зерби.
Не бе, Серсе Козми е подобро решение...

Во овие 8 натпревари (домашно и ЛШ), нема дилеми дека Наполи се покажа најдобро.

Погодија со трансфери, играат добро, за разлика од Интер и Милан, кај нив се гледа напредок во игра.

Одреден напредок им и кај Лацио и Аталанта, а Рома повеќе на индивидуален квалитет.

Во овие 8 натпревари (домашно и ЛШ), нема дилеми дека Наполи се покажа најдобро.

Погодија со трансфери, играат добро, за разлика од Интер и Милан, кај нив се гледа напредок во игра.

Одреден напредок им и кај Лацио и Аталанта, а Рома повеќе на индивидуален квалитет.

Кога највеќе ќе треба да се видат резултати Наполи ќе се покакаат :D

Сепак мислам дека се работи за скапи карти кај Јуве, има удел и лошите игри, ама не ми текнува кога беше Роналдо сигурно вака празен не е бил.

Кога највеќе ќе треба да се видат резултати Наполи ќе се покакаат :D

Се надевам уште во недела. :icon_lol:

Ќе видиме што ќе биде со нив и другите, но за стартот, заслужуваат најдобра оценка од сите.

Иако тие секогаш се на чекор до нешто. Еве и во ЛШ сега, имаат 2 победи, но може да засерат на двете против Ајакс и се паѓа во вода.

Сепак мислам дека се работи за скапи карти кај Јуве, има удел и лошите игри, ама не ми текнува кога беше Роналдо сигурно вака празен не е бил.
Не би рекол, цените се тие мислам веќе повеќе години, еве ти цени за ЛШ Јуве-Макаби , јужна/северна позади голови 25 еу , другото вака понормално се движи околу 5-60 еу до 80 поубави.. најскапите најубавите места се 100-120 еу .. ајде споредете баш ме интересира кај другите големи клубови ЛШ како се картите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom