Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ni gi jadesh topovite. 20-30 dena.Читам Ди Мариа се повредил. Се знае на колку долго? Ич немаат среќа лоповите со новите играчи .
Како што видов имало 38 илјади навивачи вчера.У последниве 2 години бројот на сезонски карти им опаднал од 27к на 20к продадени. Дел лошите игри, дел скапите билети имаат улога у ова, особено првото би рекол. Ама факт е дека не е ретка сликава на полупразен стадион кога е јувентус у прашање.
38.725Како што видов имало 38 илјади навивачи вчера.
Не знам дали е точна бројката само, има ли некаде официјални податоци?
Ако е таа бројката, далеку од полупразен е стадионот, станува збор за некои 3-4 илјади седишта.38.725
Еве ти уште еден кадар, oд другата страна на стадионот...Ако е таа бројката, далеку од полупразен е стадионот, станува збор за некои 3-4 илјади седишта.
Продадени карти, Јувентус гарант си ги купува сам картите да му се слеваат ради ФФП и да покажат поголем профит, класично перење пари.
И тоа стадион со 40 илјади капацитет..У последниве 2 години бројот на сезонски карти им опаднал од 27к на 20к продадени. Дел лошите игри, дел скапите билети имаат улога у ова, особено првото би рекол. Ама факт е дека не е ретка сликава на полупразен стадион кога е јувентус у прашање.
Ја не разбирам што е скапо во картите низ Европа? Се жалат сѐ нешто, а треба да скратат еден викенд/шетање некаде за да одат пола сезона на утакмици. Па ако си го сакаш клубот, не гледам проблем
Da odishЈас ќе бидам во Болоња од 12 септември и гледав што играат и на 11ти ќе играат против Фиорентина дома.(( А, на 18ти против Емполи. Се мислам дали да одам, сигурно би било лудо и незаборавно. Картите се од 25 евра.