Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ni gi jadesh topovite. 20-30 dena.Читам Ди Мариа се повредил. Се знае на колку долго? Ич немаат среќа лоповите со новите играчи .
Како што видов имало 38 илјади навивачи вчера.У последниве 2 години бројот на сезонски карти им опаднал од 27к на 20к продадени. Дел лошите игри, дел скапите билети имаат улога у ова, особено првото би рекол. Ама факт е дека не е ретка сликава на полупразен стадион кога е јувентус у прашање.
38.725Како што видов имало 38 илјади навивачи вчера.
Не знам дали е точна бројката само, има ли некаде официјални податоци?
Ако е таа бројката, далеку од полупразен е стадионот, станува збор за некои 3-4 илјади седишта.38.725
Еве ти уште еден кадар, oд другата страна на стадионот...Ако е таа бројката, далеку од полупразен е стадионот, станува збор за некои 3-4 илјади седишта.
Продадени карти, Јувентус гарант си ги купува сам картите да му се слеваат ради ФФП и да покажат поголем профит, класично перење пари.
И тоа стадион со 40 илјади капацитет..У последниве 2 години бројот на сезонски карти им опаднал од 27к на 20к продадени. Дел лошите игри, дел скапите билети имаат улога у ова, особено првото би рекол. Ама факт е дека не е ретка сликава на полупразен стадион кога е јувентус у прашање.

Ја не разбирам што е скапо во картите низ Европа? Се жалат сѐ нешто, а треба да скратат еден викенд/шетање некаде за да одат пола сезона на утакмици. Па ако си го сакаш клубот, не гледам проблем
(( А, на 18ти против Емполи. Се мислам дали да одам, сигурно би било лудо и незаборавно. Картите се од 25 евра.Da odishЈас ќе бидам во Болоња од 12 септември и гледав што играат и на 11ти ќе играат против Фиорентина дома.(( А, на 18ти против Емполи. Се мислам дали да одам, сигурно би било лудо и незаборавно. Картите се од 25 евра.
Vo Bolonja ima dobra atmosfera, ne znam i so basketot koga pochnuvaat vo Italija, si gazat i tamu vo pravenje atmosfera, plus mozhesh da birash pomegju Virtus i Fortitude.