Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе, само Лукаку у напад доволен ви е за 4то
Дај бе не биди кастиел со овие подли моменти кога пикате туѓи зборови кај мене у уста.
Возрасен човек си,срамота е.

Дај бе не биди кастиел со овие подли моменти кога пикате туѓи зборови кај мене у уста.
Возрасен човек си,срамота е.

Не са ова твои зборои? Или не збореше за Интер? :icon_lol:

Богами јака е лигава,ќе биде тешко достижно 4то место :)

Не са ова твои зборои? Или не збореше за Интер? :icon_lol:
Абе ти ме заебаваш сеа?
Каде го спомињам Лукаку?Јес да сум у кафана и троа потпијанет ама не сум до толку...
Сеа чекам уште да ми пишеш - *ни се тргаа* и да биде комплетна оваа мини-конверзација :D

Абе ти ме заебаваш сеа?
Каде го спомињам Лукаку?Јес да сум у кафана и троа потпијанет ама не сум до толку...
Сеа чекам уште да ми пишеш - *ни се тргаа* и да биде комплетна оваа мини-конверзација :D

Да ти нацртам.
После тешко извојувана победа ти викаш јаки се лече тешко дека ќе биде достижно 4то место.

Ја ти викам дур го имате Лукаку нема гајле, ќе бидете топ 4, нема да ви биде тешко достижно. :icon_lol:

Ја гледам реакцијата на Инзаги уште во прво коло. Ако повторно не освои титула, сега и со Лукаку и поголема длабочина, тешко да остане нормален. Лудница, манастир, алкохол/дрога, самоубиство (далеку било) му се опциите.

Последно уредено:
Ја гледам реакцијата на Инзаги уште во првото коло. Ако повторно не освои титула, сега и со Лукаку и поголема длабочина, тешко да остане нормален. Лудница, манастир, алкохол/дрога, самоубиство (далеку било) му се опциите.

Lukaku ako ne namali so picata ja naebal Inzaghi

Лагано братов си ја фати топката со раце надвор од 16ец, и после се бунеше зашто добил црвен. :icon_lol:

Вчера Монца и Лече, денес Кремонесе покажуваат дека ќе биде доста тешко на сите натпревари сезонава. Нема да има воопшто за никој лесни противници. До последно коло нема да се знае што кој како.
Автоматски споено мислење:

Раду какви одбрани има моментално.
FORZA RADU!

Какви одбрани, ама каков гол прими на крај Раду :pos::pos::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom