Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што Лече не смеат и не треба да испаднат12. Удинезе
13. Болоња
14. Сампдорија
15. Емполи
16. Лече
Интер ако не продадат никој се освен титула ќе биде катастрофа од сезона.Јуве, Интер, Рома и Милан мора да освојат место во ЛШ, за да колку-толку имаат успешна сезона.
Се друго би било огромен неуспех, дури и за Рома. Впрочем, кај нив има поголема еуфорија отколку во Милан.
Каде напишав негативни промени кај Интер?Многу сакам некој да ми објасни какви промени има кај интер и зошто тие промени се негативни? Еве @Mondonico последен пиша ама целиот наратив од фановите на другите клубови е сличен.
Тебе последен те прочитав, затоа те тагнав. Не гледам големи промени во ростерот на Интер, само Перишиќ си замина, а дојде Лукаку. Кога се зборува за преголеми промени, се претпоставува дека нешто структурно се променило во тимот, а не еден играч плус минус.Каде напишав негативни промени кај Интер?
Еве ја мојата реченица:
„Има преголеми промени кај сите тимови (Наполи, Интер, Рома) во однос на минатата сезона“
Кај Интер промената е пред се' Лукаку, што би требало да биде 90% позитивна промена.
Многу сакам некој да ми објасни какви промени има кај интер и зошто тие промени се негативни? Еве @Mondonico последен пиша ама целиот наратив од фановите на другите клубови е сличен.
Potenciri na sto mislis, osvojuvanje SeriaA ili ispaganje od istata?Монца 55%
Рома 30%
Милан 10%
Јуве 4.25 %
Интер 0.75 %
Ова никогаш нема да го сфатам.Јуве, Интер, Рома и Милан мора да освојат место во ЛШ, за да колку-толку имаат успешна сезона.
Се друго би било огромен неуспех, дури и за Рома. Впрочем, кај нив има поголема еуфорија отколку во Милан.