Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Држи се до истово коа ќе почнат твоите пулени да смараат по темиве :icon_lol:

А и на крај краева можете и вие да го скратите муабетот за пуштање утакмици па и темава да заличи на нешто пошо и онака ви се смее секој што ќе ве прочита.

Секако освен админите на Армата, нивни став форсирате.
Да те чита човек ќе мисли дека Тролејбус се вратил со 6-7 другари и дека 150 страни се испишани на темава, а темава пустелија е, живо пиле нема.

Тоа што ти е смешно тебе е друга работа, мене не ми беше смешно да го гледам Сасуоло како се резилат, ама тоа беше очекувано за сите (освен за Кобе) па нема што да го вергламе понатаму.

Вие си имате право да си славите, само не знам зошто мислите дека нема да ви кажеме некои работи. Останатите ќе ви ги кажеме на терен за неколку месеци.

Да те чита човек ќе мисли дека Тролејбус се вратил со 6-7 другари и дека 150 страни се испишани на темава, а темава пустелија е, живо пиле нема.

Тоа што ти е смешно тебе е друга работа, мене не ми беше смешно да го гледам Сасуоло како се резилат, ама тоа беше очекувано за сите (освен за Кобе) па нема што да го вергламе понатаму.

Вие си имате право да си славите, само не знам зошто мислите дека нема да ви кажеме некои работи. Останатите ќе ви ги кажеме на терен за неколку месеци.
Чим и ти стоиш зад тоа дека ни се тргале сите тогаш ќе ја завршиме дискусијата тука, стварно нема смисла да се праи муабет со луѓе кои се уверени во тоа и цело време тераат една таква агенда.

Ваљда за вас ниедна титула нема да е чиста во иднина доколку Интер не ја освои пошо на сите други ќе им се тргаат противниците.

За оваа што измина ви објаснивме ние некои работи, ќе ви ги дообјасниме и наредна ако треба.

Во случај да изгубиме, лесно е, ви се тргавме.

Интерашиве со нивните теории се само за Балкан Инфо или некој подкаст со Палчо.

Како су покварени амерички капиталисти и дубока држава наместили првенство за да би подмукло поразили друга Жанга и велику праведничку Кину.

Чим и ти стоиш зад тоа дека ни се тргале сите тогаш ќе ја завршиме дискусијата тука, стварно нема смисла да се праи муабет со луѓе кои се уверени во тоа и цело време тераат една таква агенда.

Ваљда за вас ниедна титула нема да е чиста во иднина доколку Интер не ја освои пошо на сите други ќе им се тргаат противниците.

За оваа што измина ви објаснивме ние некои работи, ќе ви ги дообјасниме и наредна ако треба.

Во случај да изгубиме, лесно е, ви се тргавме.
Навистина не те разбирам.

Рековме дека заслужена ви е титулата? Да.
Рековме дека Интер сам си е крив што ја загуби титулата? Да.

Што сакате друго, кафе да ви свариме? Факт е бе Клипче дека Сасуоло ви се тргаше, само Стиви Вондер и Саша Матич и пар други не го видоа тоа. Факт е дека голманот на Фиорентина ве почести гол. Ајде да не ги збориме тие работи тогаш да не ви е нелагодно.

Не знам што сакате, тешко ми е да ве разберам.

Навистина не те разбирам.

Рековме дека заслужена ви е титулата? Да.
Рековме дека Интер сам си е крив што ја загуби титулата? Да.

Што сакате друго, кафе да ви свариме? Факт е бе Клипче дека Сасуоло ви се тргаше, само Стиви Вондер и Саша Матич и пар други не го видоа тоа. Факт е дека голманот на Фиорентина ве почести гол. Ајде да не ги збориме тие работи тогаш да не ви е нелагодно.

Не знам што сакате, тешко ми е да ве разберам.
И Раду исто подари гол во наша корист. Што фактички значи Интер намерно изгуби од Болоња за да ни подари титула. Таа ретардирана логика ја иматр.

Кој рече дека не ја заслужувате титулата? презаслужена е реално, Интер сами си се криви и сите тука се сложивме....ама тоа не го оправдува нештото дека Лацио,Виола и Саусоло стоеа по теренот... ајде Саусоло разбирам донекаде...ама Лацио и Виола од тешка болест да изумрат тие поданички копилиња.

Кој рече дека не ја заслужувате титулата? презаслужена е реално, Интер сами си се криви и сите тука се сложивме....ама тоа не го оправдува нештото дека Лацио,Виола и Саусоло стоеа по теренот... ајде Саусоло разбирам донекаде...ама Лацио и Виола од тешка болест да изумрат тие поданички копилиња.

Kako e prezasluzeno ako ni popustale Lazio, Viola i Sassuolo?

Ako odime po taa logika, Milan ne zasluzi da osvoi.

Зошто се карате дека Лацио и Фиорентина им пуштиле на Милан? Кој друг да им пушти? Па тоа е одамна позната екипа, само што Јувентус глумеше поштен, па не им пушти да победат. Можеби и они го изрежирале сето ова у позадина, што ги знаете :D

1653932714621.png

:D

Ајде Ио пишуј уште немој да си престанал сеа

20220522_192436.jpg

Него не ми одговоривте зашто Скринијар му се тргна на жиру и ханда не почасти гол?

:pos: :pos:

Бидејќи не може да се цитира од затворена тема мора да одиме со скриншот, не може да не помине оваа генијалност не овековечена. :icon_lol:

IMG_20220530_180509.jpg

Се надевам Џонтра нема да речиш дека @Трибиани не разбира ништо.

Pa nema da mrda koa najglasnite se najpokakani, ovoj stefankobe najgolem trol e inace, najglasen e kako Inter e 10 klasi nad Milan so toa gnasnite hehenca, go mavna nekna mozocen udar pocna da zboruva kako ustv na Milan site im gi pustaat utakmicite, nema veke argumenti i go nema, istot
Ја се уште стојам на тоа дека Интер е подобар и поквалитетен тим од Милан што секако не значи дека под дифолт мораат пред нив да бидат на табела. Не знам кај виде дека сум пишал за незаслужена титула на Милан, дека се тргале СИТЕ противници и слично, пишав само дека Сасуоло се тргаа и тоа е точно, впрочем пушти си хајлајтс ако не се сеќаваш убаво на головите и се ќе ти стане јасно. Значи ај да ти доцртам, не викам дека е незаслужена, наместена или што ти ја знам титулата на Милан, него дека Сасуоло не се залагаа ни 0.5% на утакмицата и одеа по терен. Зошто е тоа така не знам, дали имаат корист од финансиски аспект, дали се договориле, дали играчите на Сасуоло навиваат за Милан поима немам, битно е дека си статираа на терен. Дај научете се да разграничувате некои работи и да не си праите филмови, не знам што друго да ви кажам. Абе usher, YEAH.

Бидејќи не може да се цитира од затворена тема мора да одиме со скриншот, не може да не помине оваа генијалност не овековечена. :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 334044

Се надевам Џонтра нема да речиш дека @Трибиани не разбира ништо.
И оваа дноспертиза од моја страна не го менува фактот дека Лацио и Виока ви се тргаа во стилот на Мак трета лига

Ја се уште стојам на тоа дека Интер е подобар и поквалитетен тим од Милан што секако не значи дека под дифолт мораат пред нив да бидат на табела. Не знам кај виде дека сум пишал за незаслужена титула на Милан, дека се тргале СИТЕ противници и слично, пишав само дека Сасуоло се тргаа и тоа е точно, впрочем пушти си хајлајтс ако не се сеќаваш убаво на головите и се ќе ти стане јасно. Значи ај да ти доцртам, не викам дека е незаслужена, наместена или што ти ја знам титулата на Милан, него дека Сасуоло не се залагаа ни 0.5% на утакмицата и одеа по терен. Зошто е тоа така не знам, дали имаат корист од финансиски аспект, дали се договориле, дали играчите на Сасуоло навиваат за Милан поима немам, битно е дека си статираа на терен. Дај научете се да разграничувате некои работи и да не си праите филмови, не знам што друго да ви кажам. Абе usher, YEAH.

1. @Stefan-kobe е џубре
2. Интер не 10 класи над Милан, веројатно една или две
3. Не му пуштаат на Милан, освен Сасуоло, одбраната на Лацио, голманот на Фиорентина и Гасперини... останатите екипи во последните 4 кола ви одиграа фер и машки.

Ви рековме дека заслужено освоивте титула ама не претерувајте сега. Одигравте тоа што требаше на крајот, ги собравте бодовите што ви требаа, ние сме си сами криви за пропуштеното и крај на приказната. Нема потреба на секој коментар кој не е од ваша да се палите, не навиваме сите за Милан на темава.

Screenshot_20220522_200153.jpg

Ама ти беше смешно "охх нооо" на Лацио :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom