Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Некои играчи имаат талент ама се строго лимитирани на Аталанти, Севиљи и такви екипи... конкретно ова копитово Муриел што мисли дека е Марадона и цело време се обидува сам да ги помине сите. Секогаш чекор повеќе и никогаш не сака да додаде до слободен соиграч. На клоци би го исшутирал.

И мене ми остави топ впечаток кога дојде во Серие А првата сезона, ама изгледа има причина што поголем клуб не го бара.

Језиво лоша е Аталанта, ни бледа сенка на екипата од претходни години и првиот дел од сезоната. Милан исто лоши али нема како да бидат казнети. Се гледа дека ги јаде притисокот, нервозни се што е и нормално. Едино Запата и Малиновски ако сменат нешто, инаку тешко Аталанта да направи нешто овде. И реми не е лошо за Милан, ама мислам ќе победат.

Инаку мислев дека скроз се сопна сам Жиру пошо по првичните снимки гледав доле во нозете на двајцата, ама кога дадоа слика од ВАР на крај на прво полувреме се гледа како го закачува кај половината со нога али надвор беше стартот така да ВАР не можеше да реагира.

Да бев Марли и да играше Интер, сега 60 минути ќе замарав за некоја ситуација како жолтиот што не го доби Тонали. Подоцна ако добие жолт ќе замарав дека ќе бил црвен да му го покажеа првиот.

:pukanki:

Ајде бе, што е ова, скудето се решава сите под маса сте скриени :D

Ќе ти речев нешто ама ќе ме банираш :pos:

Иначе ти ако не разбра до сеа дека за судииве напињам намерно, треба пак да одмориш од форумов.

Џонтра и Цобе знам дека немаа капацитет :kuracc:

Ќе ти речев нешто ама ќе ме банираш :pos:

Иначе ти ако не разбра до сеа дека за судииве напињам намерно, треба пак да одмориш од форумов.
Првично мислев дека е средовечна криза во прашање :D

Не знам што се дешавало прво полувреме, ама квалитетов на фудбал што го гледам у овие 5 минути е на ниво Вардар-Осогово. Буквално боли да гледаш.

Не знам зошто општо владее мислењето дека реми за Милан денес и не е така лош резултат, воопшто не мислам дека бркање на победа кај Сасуоло дома во последно коло е поволна ситуација, сезонава мислам дека плус-минус им го зедоа скалпот на сите поголеми екипи.

Не знам што се дешавало прво полувреме, ама квалитетов на фудбал што го гледам у овие 5 минути е на ниво Вардар-Осогово. Буквално боли да гледаш.
Јебига голем е влогот не сакаат да ризикуваат двете екипи.

Дури и полошо беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom