Отвори кој сакаш медиум во Италија, прочитај и види.
Не знае италијански.
Вие јувенташите и Умберто Еко го читате на италијански.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отвори кој сакаш медиум во Италија, прочитај и види.
а за тоа со рацете мислам дека е ствар на интерпретација.
Да, го оттурна
ама и овој се буташе во него.
Мудро го пресекле делот со нозете долу.Ствар на интерпретација...
Друже Мондонико не се бламирај, ова само во боречките спортови не е фаул.
Со две раце на земја...
Мудро го пресекле делот со нозете долу.
Јас гледам и дека гркот со левата рака го држи Мората за лакт, а со десната за коленото. Мене ова ми стои на туркање, дуел, остро, но сепак на граница. Не дека ќе беше грешка ако свиреше фаул во живо, далеку од тоа. Но, ова е субјективна проценка и ВАР не може да интервенира.
Дај видео да видиме како го допрел.Еве ти видео и со нозете, мош ќе смениш мислење сега
јас од кога гледам калчо, овие дуели со ВАР и пред ВАР секогаш се судат фаул, поготово што Мората не ја имаше топката во свои нозе.. а тоа што судијата бил таму не значи дека ВАР нема право да се уклучен, и Рома кога постигна гол за 2-1 против Емполи, Абрахам беше допрел еден играч на Емполи пред судијата, овој ништо не досуди, па за 3-4 секунди падна гол, активираа ВАР и го поништија
![]()
ŠTA JE FAUL AKO OVO NIJE? Gol Juventusa posle rvanja Morate, sudija nije ni gledao VAR / 25.04.2022.
Pratite nas! Follow us TV Arena sport:Portal⚽: https://tvarenasport.comTwitter ♂️: https://twitter.com/arenasport_tvInstagram ⛷️♀️♀️...youtu.be
Мудро го пресекле делот со нозете долу.
Јас гледам и дека гркот со левата рака го држи Мората за лакт, а со десната за коленото. Мене ова ми стои на туркање, дуел, остро, но сепак на граница. Не дека ќе беше грешка ако свиреше фаул во живо, далеку од тоа. Но, ова е субјективна проценка и ВАР не може да интервенира.
Дај видео да видиме како го допрел.
Не се суди таков фаул покрај аут линијаOна е фаул, не знам зошто толку полемики.