Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АњелиНа кого тоа не му одговара Јуве да заработи пласман во ЛШ?![]()
Dosta be, do lani bevte vo sopstvenost na Berluskoni, ti najde za kapitalisti da mi mrchishАњели
Рома ќе расте како клуб уште.. Доколку ги купат оние што се збори од сега би било топ..Би сакал да освои Рома со Жозе Мурињо. Многу добро ќе му дојде една Серија А на човекот, па и на клубот.
Според мене немаше.@Mondonico фаул у напад имаше за голот на Дибала?
Лага. Минимално чепкање не е чисто одземање. Плус, ја чепна во нозете на гркот и да не беше боречкиот зафат кур мој што ќе ја добиеше топката Мората.Чисто му ја одзеде топката со нозете
Ова не го оправдува свесното оставање на предност за Јувентус од линискиот судија.а за тоа со рацете мислам дека е ствар на интерпретација.
Поима немаш што е дуел. Гркот застана да се загради и со две раце беше фрлен у реклами. Нема тука никаква цврстина пошто не е ни дуел ова, бар не фудбалски дуел, рамо со рамо.Киријакопулос (или како и да е) веќе осети дека го загуби дуелот и се обиде да задржи, но Мората беше поцврст
Епа?Да, го оттурна
Лага.ама и овој се буташе во него.
АјдееееееВАР немаше како ниту да интервенира, бидејќи настанот беше на пола метар од судијата
Беше. (ќе кажеме боречки зафат со две раце)не беше чист прекршок (да кажеме старт со нозе или сл.)
Ааааааа епа добро, релевантна е проценката на судиите во живо, на утакмица на Јувентус. - НИКОЈ НОРМАЛЕН, НИКОГАШ, НИКАДЕ.и релевантна е проценката на судиите во живо.
Па нормално, е семпре ту Мареска.Мада мислам и да го викнаа да гледа, немаше да досуди фаул.