Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашо бе? Се извадија на тоа што, помошникот можеби рекол дека се случило до него, па немало фаул за него. :D

п.с. Мислев ќе го поништат, затоа што делуваше, а и ќе да беше.

Сега ни се уште позезнати сопствениците. Опасни лихвари.

Веќе незгодно ми е да гледам Балкан Инфо и критики за "нови светски поредак и зли банкарски лихвари који управјају са целим светом и одговорни су за ово зло у њему".

Малце ретро, од никаде ми испадна гифов, 10 години поминаа од дешавкава ако не се лажам :icon_mrgr:

ibrasuaronicatup10.gif

Салваторе Ароника каков лик, со цицките играше фудбал :icon_lol:

Би сакал да освои Рома со Жозе Мурињо. Многу добро ќе му дојде една Серија А на човекот, па и на клубот.
Рома ќе расте како клуб уште.. Доколку ги купат оние што се збори од сега би било топ..
Едно можно сценарио е Заниоло да биде продаден за 60+ мил а Дибала да се донесе без оштета но за 8мил годишна плата..
Други играчи за кој се врти муабет се Сенеси, Лисандро Мартинез, Гуедес и итн..
Доколку ја освојат ЛК мислим додатно ќе ги мотивира за појаки трансфери..

@Mondonico фаул у напад имаше за голот на Дибала?
Според мене немаше.

Чисто му ја одзеде топката со нозете, а за тоа со рацете мислам дека е ствар на интерпретација. Киријакопулос (или како и да е) веќе осети дека го загуби дуелот и се обиде да задржи, но Мората беше поцврст. Да, го оттурна, ама и овој се буташе во него.

Инаку, според медиумите, а и согласно протоколот за оваа специфична ситуација, ВАР немаше како ниту да интервенира, бидејќи настанот беше на пола метар од судијата, не беше чист прекршок (да кажеме старт со нозе или сл.) и релевантна е проценката на судиите во живо. Мада мислам и да го викнаа да гледа, немаше да досуди фаул.

Сеа го гледам видеото.

Чисто му ја одзеде топката со нозете
Лага. Минимално чепкање не е чисто одземање. Плус, ја чепна во нозете на гркот и да не беше боречкиот зафат кур мој што ќе ја добиеше топката Мората.
а за тоа со рацете мислам дека е ствар на интерпретација.
Ова не го оправдува свесното оставање на предност за Јувентус од линискиот судија.
Киријакопулос (или како и да е) веќе осети дека го загуби дуелот и се обиде да задржи, но Мората беше поцврст
Поима немаш што е дуел. Гркот застана да се загради и со две раце беше фрлен у реклами. Нема тука никаква цврстина пошто не е ни дуел ова, бар не фудбалски дуел, рамо со рамо.
Да, го оттурна
Епа?
ама и овој се буташе во него.
Лага.
ВАР немаше како ниту да интервенира, бидејќи настанот беше на пола метар од судијата
Ајдееееее :pos:
не беше чист прекршок (да кажеме старт со нозе или сл.)
Беше. (ќе кажеме боречки зафат со две раце)
и релевантна е проценката на судиите во живо.
Ааааааа епа добро, релевантна е проценката на судиите во живо, на утакмица на Јувентус. - НИКОЈ НОРМАЛЕН, НИКОГАШ, НИКАДЕ.
Мада мислам и да го викнаа да гледа, немаше да досуди фаул.
Па нормално, е семпре ту Мареска. :icon_lol:
200 пати ќе свирнеше фаул над играч на Јувентус тука, 200. А тој линискиот ќе го скинеше знаменцето од пафтање.

Не дека нешто ме боли кур што ја свртевте вчера, нема значење за Интер таа утакмица, само смешен си ми вака кога коментираш судиски одлуки као да имаш искуство играјќи фудбал.

Важи, ќе им веруваме на италијанските медиуми кога станува збор за Јувентус. Нема грешка. :D

Не ми треба розев весник за да знам што гледам. Фаулче си е ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom