Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Никој не изнесе логичен одговор на прашањето од вчера, и поради тоа, таа тема ја прогласувам за затворена.
Си беше еден Реис-ул-улема кој го прогласи короната за умрено, ама еве поминаа две години уште не можеме глава да кренеме.

Lewandowski’s contract with Bayern Munich expires in June 2023.

He has never played in Serie A, but was close to joining Genoa in 2010. He even underwent medical examinations with the Grifone, but the deal collapsed because the club eventually decided not to sign him.
Автоматски споено мислење:

Ова јавна ‘тајна‘ беше освен Лукаку ако го негирал во некое интервју за Интер :toe:
Автоматски споено мислење:

Во следната епизода ќе гледате: Ширеа го обвинува Мондо дека затајувал данок и гледал Squid Game на Нетфликс. Мондо е егзекутиран по брза постапка. МаксАлегри е унапреден во министер за пропаганда и вести из несвести.

To be continued... :kafence:

Со мене шо ќе се деси :icon_lol: ?

Со мене шо ќе се деси :icon_lol: ?
Old-Man-in-Squid-Game-Episode-6.jpg

Против Салернитана не признавам ништо помалку од хет-трик. :D
Дечко нас главен напаѓач ни е Мората, последен пат хет трик постигна во офсајд :icon_lol: :pos:

Дечко нас главен напаѓач ни е Мората, последен пат хет трик постигна во офсајд :icon_lol: :pos:
Мислеше на Влахович, надоврзувајќи се на хејтот за Влахович пар страни уназад.
За вас не се надеваме ни 3 гола да дадете вкупно, не па хет трик :D

Мора да се искаже благодарност и почит за Јувентус, затоа што се борат за реномето на италијанскиот фудбал во Европа, дури и на штета на резултатите во домашно првенство.

Вечно благодарни, Милан и Интер

Покрај бранењето на честа во Европа, вака се мотивираат и помалите екипи. Мајка Тереза стануваат. Секоја е*ана црна серија им ја прекинуваат на противниците.

Со вакви Јуве, Рома и Лацио, има големи шанси Фиорентина да се пласира во Европа, под услов Влаховиќ да не си замине во јануари.

Morati umrenion izjavil deka Juventus bil najslab od site 1-vi , shteta shto ne mozele da se padnat Inter so niv.:kafence: Dodusha kolku i da me nervira se soglasuvam so nego prav si e. Nemame trenjer, nemame ekipa srekja shto polesen protivnik kje imame za LS, mozi i da se protnine nasrekja chetvrtfinale….:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom