Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Тишина сите, да го оставиме @Mondonico да го објасни пеналот :kafence:
Нема што да се објаснува, оние кои разбираат им е јасно, пациентите како овој Интерниста со инка да им ставаш, џабе е.

Мртов меч, мртов резултат и за двете.

Инзаги длабоко потфрла со тимов според мене.

А Јуве со што заслужија бод?
Не мрднаа цел натпревар.
Заслужија двата тима по -1 бод да можеше некако да се доделат.

Ни Интер ни Јуве денес делеше со потег, игра и квалитет. Немам гледано послабо дерби, мн лошо. Не знам дали тактички одлично поставени или ептен се тимовите слаби, оф форма не знам…
Ја знам, Јувентус се слаби а Алегри е очобол од трењер, прошлите титули на Јувентус се поише од аспект на тоа дека имаа појак тим у Италија од другите него на тоа дека Алегро е добар трењер....

А Интер се појаки али изгледа Инзаги нема муда за да води тим што се бори за титула, на таква мртва игра на Јувентус мораше да нападнат и у второ.

Ја иако изгубив саат и пол од животот на овој очобол сепак сум задоволен од исходот, Форца нерешено :icon_lol:

Лелеее кооолку смешен пенал им свирна :sneaky:
Ваков пенал доби Наполи против Јуве на ланскиот Суперкуп после прегледан ВАР. Болоња вчера доби црвен каде топката што ја нафрли играчот на Милан идеше у пченките. Греота е при видео снимка да се негира контакт во шеснаесетник безразлика дали ќе била опасна ситуација или топката одела во раце на голманот.

Ја знам, Јувентус се слаби а Алегри е очобол од трењер, прошлите титули на Јувентус се поише од аспект на тоа дека имаа појак тим у Италија од другите него на тоа дека Алегро е добар трењер....

А Интер се појаки али изгледа Инзаги нема муда за да води тим што се бори за титула, на таква мртва игра на Јувентус мораше да нападнат и у второ.

Ја иако изгубив саат и пол од животот на овој очобол сепак сум задоволен од исходот, Форца нерешено :icon_lol:
Јас мислам дека ни едни ни др се јаки и дека не е до тренеите едностсвно двата клуба се горе доле тука можеби Интер на средина дели со квалитет.

Не се согласвам за Алегри, тие години освен последната имаше одлично резултати и во ЛШ.

Лошо, мн лошо за Серија А.

Нема што да се објаснува, оние кои разбираат им е јасно, пациентите како овој Интерниста со инка да им ставаш, џабе е.

Мртов меч, мртов резултат и за двете.

Инзаги длабоко потфрла со тимов според мене.
Никаде не реков дека не е пенал, ти дадов простор за пенал ама штом нејќеш да шутираш, добро :D

Алегри е моментално најдобар тренер во лига, е сега што игра грд фудбал игра ама со овие дрва да игра убав фудбал и да победува не може, го вади нивниот максимум

Ваков пенал доби Наполи против Јуве на ланскиот Суперкуп после прегледан ВАР. Болоња вчера доби црвен каде топката што ја нафрли играчот на Милан идеше у пченките. Греота е при видео снимка да се негира контакт во шеснаесетник безразлика дали ќе била опасна ситуација или топката одела во раце на голманот.
Болоња си добија црвен за тоа што до таков старт се крши нога, нема врска тоа каде одел центаршутот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom