Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Dibala se povredi pa i Morata neshto ne e ok. Osekjam posle Chelzi kje ima zaebancii tuka mnogu na nasha smetka:)

Толку мислам ќе е од Михајлович и Болоња, задњи 3 утакмици прими 12 гола. :pos:

Мурињо против Сари :zloo:
Последен пат памтам нешто се кошкаа у Англија, тој асистентот на Сари исклиза пред Мурињо кога славеше се глупираше нешто па Мурџо вриеше, бараше респект и мафташе со тоа прстите колку титули им донел на Челзи :))))
Интересен дуел очекувам тука, ко и увек кога играат овие два тима, онака класична калчо утакмица со тензии со црвени со све, ваљда нема да разочараат.

На пример, вчера имаше една контра, имаше двајца фудбалери, но тој погоди некого од Аталанта.

Не велам не, си има лоши моменти, некогаш се укопва во земја ако изгуби топка шо страшно ме нервира, се гледа и дека прелесно паѓа психички, ама пак, другите опции се:
1. Гаљардини шо во *секоја* полуконтра или контра пушта пас наназад/вo нозе at best
2. Сенси во инвалидска количка
3. Видал на патерици
4. Весино, кој иако лани цела сезона беше повреден, добро ги користи шансите сезонава, ама според мене е далеку од апгрејд.

Никој не вели дека е за ротација, објективно е првотимец, ама најнебитен од тројката во средниот ред, а тука е ради сплет на (пре)лоши околности т.е. пошто Ериксен ќе умреше, а пари за нешто подобро нема.

Зато all things considered, јас барем не сум незадоволен, не гледам зошто би бил незадоволен ко немаше прилика за ништо подобро.

Исто. Очигледно намерно удирање откако виде дека се излета во празно, крвта да му ја ебам можеше да го убие СМС на лице место. Мухухурињоохохохох

Ама испадна одбраната на Рома за првиот гол.

Толку мислам ќе е од Михајлович и Болоња, задњи 3 утакмици прими 12 гола. :pos:

Го боли Тасе. Гледај:

Ако не се отвори кај што треба, 57:06

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom