Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека Хакан ќе почне да игра подобро ако Инзаги почне со 3-4-1-2, али тешко така да почне зашо у тој случај се десеткува и изолира Брозовиќ. Можеби у некоја 4-3-1-2, али сепак и тоа тешко да се деси познавајќи го Симоне. Можда ќе профункционира и во оваа 3-5-2 ако го убаци малце понапред у иднина, who knows. Мене ме изненадува што дефанзивно е добар, доста покрива, доста трча и многу е борбен, а отсекогаш ми важел за флегма и играч што не се замара.

Мислам дека Хакан ќе почне да игра подобро ако Инзаги почне со 3-4-1-2, али тешко така да почне зашо у тој случај се десеткува и изолира Брозовиќ. Можеби у некоја 4-3-1-2, али сепак и тоа тешко да се деси познавајќи го Симоне. Можда ќе профункционира и во оваа 3-5-2 ако го убаци малце понапред у иднина, who knows. Мене ме изненадува што дефанзивно е добар, доста покрива, доста трча и многу е борбен, а отсекогаш ми важел за флегма и играч што не се замара.
Никогаш не бил константен, уште кога играше во Леверкузен ист беше, голем талент и ништо повеќе. Kако back up не е лош, али никако не е за прв тим.

Никогаш не бил константен, уште кога играше во Леверкузен ист беше, голем талент и ништо повеќе. Kако back up не е лош, али никако не е за прв тим.
Јасно. Абе на Ериксен да не му се десеше тоа идеално ќе беше све со Хакан у тим али јебига, вака додатно не јебат повредите на Сенси и Видал и мора да крпиме у средина.

Хакан е добар додека се околу него е подмачкано и иде по план.
Прв момент кога ќе отиде утакмицата во мајчина, он одма зема неплатен одмор тој ден и Господ не го наоѓа на терен.

Ериксен една година се мачеше да се уклопи у тактиката а не па Хакан. Вчера дефанзивно беше океј ама напред беше крш.
Сеа ако очекувате гол и асистенција секоја утакмица, на куров.
Не е лош ама тоа не значи дека треба да биде и неопходен и дека мора да игра на секоја утакмица прва постава. Идеално ќе беше Сенси мртвиот да не се повредеше пак, ќе ротираа доста. Вака е фрлен у огин уште од старт.
Плус никад не играл толку повлечено у средина.

Играше и во Милан на таа позиција пред да дојде Пиоли. И очаен беше. Толку му е капацитетот на ќебапот. Една утакмица игра после на 10 го нема.

Се изнаиграл, кај точно ниеден тренер што играл 3-5-2 пред Пиоли.

А и за самата ЦМ позиција, од 170 утакмици, само на 30 се појавил на тој дел од теренот.

Не во 3 5 2 ама играше во 4 3 3 во средина на неколку натпревари. Нема потреба од терање инат. Ви кажавме што играч е Хакан. На која и позиција да го играш ефектот е тој 1 добар натпревар 10 лоши. Така да маубети дека никад не играл на таа позиција и затоа лошо играл воопшто не се точни.

Ериксен една година се мачеше да се уклопи у тактиката а не па Хакан. Вчера дефанзивно беше океј ама напред беше крш.
Сеа ако очекувате гол и асистенција секоја утакмица, на куров.
Не е лош ама тоа не значи дека треба да биде и неопходен и дека мора да игра на секоја утакмица прва постава. Идеално ќе беше Сенси мртвиот да не се повредеше пак, ќе ротираа доста. Вака е фрлен у огин уште од старт.
Плус никад не играл толку повлечено у средина.

Играше дури и ДМ во Милан. :D Милан кога играше 433 овој играше или лево во средина или на крило.

А не можеш да кажеш дека не е лош или дека врши работа, па релативизирање демек е играч за ротација само.... Хакан зема поголема плата и од Броз и од Барела.

Хакан зема поголема плата и од Броз и од Барела.
Тоа Интер лесно го решава, ги продава Брозо и Барела на лето и решен проблем :D

Марота(некогаш и сега): Ако играчот сака да си оди, не смееме да го задржиме во тимот! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom