Предобар меч, штета за Заниоло на крај што пак се повреди, дечкото кине.
Иако можеби не е најпаметно што го става на крилна позиција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предобар меч, штета за Заниоло на крај што пак се повреди, дечкото кине.
Не е двоглавДај му го орелот на Ведат Муриќи, ало.
"Еуфоријата" сеуште траеNekaku brzo padna euforijata kaj Romanistive posle glamuroznata pobeda protiv Salernitana.
Kaj gi stavas prstite, cim si ostanala bez prsti?Не е двоглав
Иначе, кај сте бе мурињовци, кекекеке
Останав без прсти, ама се исплатеше, прв пат го видов Сари да се насмее у Лацио. А од објективна страна мора да признаам дека добро шо мораше да излезе Заниоло, иначе кузнај шо ќе се десеше до крај...
Како и да е, Рим е небесно сиииииин![]()
Тука сме бееее, редовно и во пораз и во победаааа, без гајле, бевме и ќе бидемеНе е двоглав
Иначе, кај сте бе мурињовци, кекекеке
Останав без прсти, ама се исплатеше, прв пат го видов Сари да се насмее у Лацио. А од објективна страна мора да признаам дека добро шо мораше да излезе Заниоло, иначе кузнај шо ќе се десеше до крај...
Како и да е, Рим е небесно сиииииин![]()
Ами не баму ја ќе стој засекогаш на линија ко аднанович патривио и со поглед ќе брани.Црвен би му дал на Патрицио за ова, ти ебам глупакот, кај кур искачаш ко прво, а ко второ кај кур пафташ со тоа рацете. Идиот глуп.
Roma is biancoceleste!Тука сме бееее, редовно и во пораз и во победаааа, без гајле, бевме и ќе бидеме
Само вие да ни бидете поредовни, да ни биде поинтересно, не вака само на дерби да се провикатее
Автоматски споено мислење:
@Splendora
Еве не, не има и на јужна и на северна, секаде не има, Рим е Рома!!
![]()
Прегледај го приврзокот 308240
Ка паметен момак изгледа а тој копиљак на Тоти... еден саглам да излезеше од Рома барем.Многу рано влезе у филм дека е ѕвезда Заниоло. Ќе пропадне ко жетон на флипери со селскиов мајндсет ако не се оправи.
Не си видел, после тоа покажаа кадар каде имаше контакт, чист беше, изглеа затоа и судијата не глеаше му го потврдија контактот од ВАР собата а он више го виде јер покажа одма на бела точка без размислување.Само мене ова над Заниоло ми немаше ни п од пенал или не сум видел од добар агол?