Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков дека класична местаљка е Наполи - Милан.. Се испосраа до максимум фановиве на милан, као демек сеуште се шампиони, ама викендов се вратија во реалноста ...

Ај вети тука пред сите дека ако Наполи го попие од Милан во Лш ќе деактивираш акаунт и нема да замараш веќе со наводните местенки

Сега прочитав. Рекол као "биди внимателен Касано, јас сум 60 год а ти 40. Ќе дојде некој ко Марко Ливаја после тешко ќе биде"
Ама не ја знам причава. Дали Ливаја го има акнато Касано на тренинг според тоа што можам да прочитам или на нешто друго мисли Мурињо? :D

Изгледа Ливаја го имал млатено на тренинг Касано, на времето кога играа за Интер

После утакмицата на Интер против Порто баш правев муабет со @Syn во врска со дуелот на Интер против Бенфика.
Од таа утакмица против Порто до сега, апсолутно ништо не е променето на подобро во играта на Интер.
Како тогаш и сега, мислам дека Бенфика ќе ги помине Интер.
Единствен начин Интер да помине во тој дуел е на искуство и на име, некои резултати како 0:0 или 1:0 за Интер, но во никој случај нема да ја надигра Бенфика ниту резултатски ниту на терен.

За Милан не знам, како за Наполи така и за Милан важи тоа што најнезгоден противник што може да ти се падне во елиминациона фаза на ЛШ е тим од истата лига во која што играш. Зашто за разлика од fear факторот кој што ќе го има Интер против Бенфика, таква предност нема да има ниту Милан над Наполи, ниту па Наполи над Милан. Не знам какви се вестите во однос на Осимен и дали ќе игра против Милан во првиот дуел, меѓутоа неговото играње/не играње ќе има голема тежина на тој дуел.

Слично мислам, но ги гледав Бенфика против Порто и изгледаа доста лошо, а гледам дека имаат и проблеми со повредени во одбрана.

Добро, едно е натпревар во првенство каде и имаш солидна предност, друго 1/4 финале во ЛШ, но сега не сум толку "сигурен" дека ќе помине Бенфика, како што мислев до пред неколку дена.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Слично мислам, но ги гледав Бенфика против Порто и изгледаа доста лошо, а гледам дека имаат и проблеми со повредени во одбрана.

Добро, едно е натпревар во првенство каде и имаш солидна предност, друго 1/4 финале во ЛШ, но сега не сум толку "сигурен" дека ќе помине Бенфика, како што мислев до пред неколку дена.
Мислам дека сега веќе касно е да се гледаат фаворити на оваа страна. Зборам за Милан, Наполи, Интер и Бенфика.
4 Аутсајдери се борат за финале. Искрено се надевам дека некој од овие тимови ќе освои (нормално до последна секунда ќе се молам тоа да е Интер.)

Реално тука според мене кој помалце ќе згреши тој ќе си заработи полу финале и финале. Буквално 1 погрешен пас може да биде одлучувачки. И Интер и Бенфика не се нешто вонсериски сега, 180 минути ќе се играат па што биде нека биде. Наполи едино сезонава се стварно квалитетни ама во ниту еден момент не би ги отпишал Милан. Особено не во двомеч со вакво значење.

Реално Наполи се единствени со топ сезона, право изненадување (нешто како Арсенал во ПЛ). Иако реално кој парови и да се паднеа ќе го имав истото мислење.

Сеа останува да се надеваме на Интер - Милан полу финале и едно 1000 страни јадење гомна се до финале. :D

Сеа останува да се надеваме на Интер - Милан полу финале и едно 1000 страни јадење гомна се до финале. :D

Искрено, јас сакам Милан да помине и да игра со Бенфика, не со Интер. Ако веќе одиме до таму со плановите и желбите, пред да видиме дали реалноста ќе ни залепи шамар уште во првиот натпревар. :D

Единствен начин Интер да помине во тој дуел е на искуство и на име, некои резултати како 0:0 или 1:0 за Интер, но во никој случај нема да ја надигра Бенфика ниту резултатски ниту на терен.
Се осеќа знаење во постов, точно до буква погодено. Честитам, Оби Карагер.

Интер ќе ја тепа Бенфика у двете утакмици, и најлесно ќе помине у полуфинале од свите 1/4 финални дуели.
Сите што ти ставија хехенце ти должат пиво :)

Се осеќа знаење во постов, точно до буква погодено. Честитам, Оби Карагер.
Да ама кладилниците не играат фудбал, кладилниците нема да изгинат на терен. Небитен меч а? да победеше Наполи ќе се изнапишевте нема сопир на тимов, Грузиецов најјак, вака ќутите, небитен меч е да. Нормално дека е битен, за мотивација, за самодоверба и за уште повеќе да ги гризаат во ЛШ. Војната е ЛШ, Серија А сами си ја изгубија Милан со глупости и киксеви со банана клубови, а и Серија А си земаа минатата година.Наполи е фаворит против Милан за оној што не ги гледаше двата меча, фаворит е за оној што не разбира фудбал.

И мене ќе ме јаде срам кога ќе изгубите од Бенфика 5-0 вкупно . ;);)
И овој зналацов е добар.
62401898.jpg

Какви експерти имаме на темава...а богами и у наш фан клуб :icon_lol:

Бенфика со факинг Жоа Марио што организира деца да просат на раскрсници после секој тренинг и остала багра на играчи што врв им е Португалско првенство ќе им дале 5 гола на Интер, што преклани беа прваци, лани се бореа за титула а оваа година за топ 4.....

Во Италија што какво и да е првенствито за португалското е Кока Кола спрема Бест Кола ( кој пробал а не умрел од ова знае )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom