Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално го изјеба наркоманов.. Дури и Ливаја му го спомна :pos:

Сега прочитав. Рекол као "биди внимателен Касано, јас сум 60 год а ти 40. Ќе дојде некој ко Марко Ливаја после тешко ќе биде"
Ама не ја знам причава. Дали Ливаја го има акнато Касано на тренинг според тоа што можам да прочитам или на нешто друго мисли Мурињо? :D

Со должна почит за јувентините на форумов, ама многу гнасна екипа овие Јувентус на чело со квадрадо. Среќа не се најгнасна, комшикиве наши се ван секаква конкуренција.
Вака може.

Со одличнава форма на Наполи, малце се става во сенка перформансот на Сари и Лацио сезонава.
Ги тепаше Наполи, Милан, Интер, Аталанта, Јувентус и Рома два пати и на одличен пат е да фати топ 4 и ЛШ сезонава.

Реално сеа, кој не би сакал да гледа ЛШ без Јуве и еден од Интер/Милан да бидеме реални. :love:

Пепел би било Наполи, Лацио, Рома да обезбедат ЛШ..
Тешко тоа северњациве да го дозволат.. Се си мислам ќе им натоварат обвиненија и ќе го јадат минус бодови..

Со одличнава форма на Наполи, малце се става во сенка перформансот на Сари и Лацио сезонава.
Ги тепаше Наполи, Милан, Интер, Аталанта, Јувентус и Рома два пати и на одличен пат е да фати топ 4 и ЛШ сезонава.

Реално сеа, кој не би сакал да гледа ЛШ без Јуве и еден од Интер/Милан да бидеме реални. :love:

Многу потценет тренер. Неговиот стил не е за секого, во ред, ама човекот секаде остава некаков печат.

Со просечен ростер, со никаков буџет и засилувања, без најдобриот играч и стрелец половина сезона. Најјако е што Лацио ако не се лажам, има најдобра одбрана во Сериа А.

Мистер Сари, предобар за обичен банкарски работник, прелош за своите бели дробови и сосема добар и пристоен да тренира добри фудбалски тимови.

Интер и Милан се најсмешни екипи моментално. Се мачат да изборат ЛШ со релативно малку бодови, често изгледаат очајно и смешно, но се надеваат дека некако ќе се протнат во 1/2 финале и дека и другиот е за никаде, па може да им се потрефи дури и финале да играат.

А откако ќе засерат, а тоа често се случува, нивните тренери се познати по изјавите: "Х да дадеше гол, ќе имавме поинаков натпревар".

Не сум уште влезен во таа фаза, кога клубот за кој навиваш ќе те изнервира максимално и дури и најлошо сценарио ти е посакувано, за да се промени барем нешто, Но тоа што Јувентус со -15 бода, може (или барем до вчера така изгледаше) да им земе место во ЛШ, кажува доволно на кое ниво се клубовите кои на почеток на јануари демек ќе се вратеа во борба за титула.

Интер и Милан се најсмешни екипи моментално. Се мачат да изборат ЛШ со релативно малку бодови, често изгледаат очајно и смешно, но се надеваат дека некако ќе се протнат во 1/2 финале и дека и другиот е за никаде, па може да им се потрефи дури и финале да играат.

А откако ќе засерат, а тоа често се случува, нивните тренери се познати по изјавите: "Х да дадеше гол, ќе имавме поинаков натпревар".

Не сум уште влезен во таа фаза, кога клубот за кој навиваш ќе те изнервира максимално и дури и најлошо сценарио ти е посакувано, за да се промени барем нешто, Но тоа што Јувентус со -15 бода, може (или барем до вчера така изгледаше) да им земе место во ЛШ, кажува доволно на кое ниво се клубовите кои на почеток на јануари демек ќе се вратеа во борба за титула.
После утакмицата на Интер против Порто баш правев муабет со @Syn во врска со дуелот на Интер против Бенфика.
Од таа утакмица против Порто до сега, апсолутно ништо не е променето на подобро во играта на Интер.
Како тогаш и сега, мислам дека Бенфика ќе ги помине Интер.
Единствен начин Интер да помине во тој дуел е на искуство и на име, некои резултати како 0:0 или 1:0 за Интер, но во никој случај нема да ја надигра Бенфика ниту резултатски ниту на терен.

За Милан не знам, како за Наполи така и за Милан важи тоа што најнезгоден противник што може да ти се падне во елиминациона фаза на ЛШ е тим од истата лига во која што играш. Зашто за разлика од fear факторот кој што ќе го има Интер против Бенфика, таква предност нема да има ниту Милан над Наполи, ниту па Наполи над Милан. Не знам какви се вестите во однос на Осимен и дали ќе игра против Милан во првиот дуел, меѓутоа неговото играње/не играње ќе има голема тежина на тој дуел.

Не сум уште влезен во таа фаза, кога клубот за кој навиваш ќе те изнервира максимално и дури и најлошо сценарио ти е посакувано, за да се промени барем нешто
Во ниедна тема не сме сигурни ние фанови на Челзи, искрено се навредив кога го прочитав ова.

382642-skopje-da-se-potsetime-na-juventus.jpg

Од оваа екипа произлезе Јувентус Серава :kafence:

Реков дека класична местаљка е Наполи - Милан.. Се испосраа до максимум фановиве на милан, као демек сеуште се шампиони, ама викендов се вратија во реалноста ...

Реков дека класична местаљка е Наполи - Милан.. Се испосраа до максимум фановиве на милан, као демек сеуште се шампиони, ама викендов се вратија во реалноста ...

Жими све, страв ми е да ти го знам цел мисловен процес и како го гледаш светов, ама само едно нешто ме копка. Зошто мислиш дека при местење, некој би дозволил да биде победен со 4 гола. Јас кога би пуштил, би гледал бар да е нежно и со усул, без да се остави ни можност таа местенка понатака да ми разниша било што.
Има елегантни начини, со по еден до два гола разлика, хумано, неприметно. Зашто четири да се ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom