Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Пазете ова, дуелот меѓу Емполи и Лече е одложен на саат време ради тоа што избил пожар во соблекувалната на домашната екипа... Фудбалерите на Лече излегле да се загреваат по влечки ради тоа што не ги пуштале во нивната соблекувална од безбедносни причини :LOL:

Иднио шампион жими куро. Да не ја напраја трупците наши таа глупост во јануари уште 30 години ќе сонваа скудето ѓупците.

Жити се контактирај ги, да не ја направат пак истата грешка. Ова е од круцијално значење...
Screenshot_20230403_223536_Chrome.jpg

• Хаха
Reactions: Syn

Види го овој што глупости пишуе, не го прочитал Сладоледџијата на кајгана дека Наполи им пуштиле на Милан :icon_lol:

Битката е едно коло, војната е сезоната од 38 кола. Која војна ја добивте кога во март ја осигураа титулата? Наполи атакува на титулата и во ЛШ, втор фаворит е според кладилници. Која е потребата да ги покажат тактичките замисли на небитна утакмица 10 дена пред лш? Ако летаат играчите ко вие на форумот не 4, 6 гола ќе примите од Наполи.
Да ама кладилниците не играат фудбал, кладилниците нема да изгинат на терен. Небитен меч а? да победеше Наполи ќе се изнапишевте нема сопир на тимов, Грузиецов најјак, вака ќутите, небитен меч е да. Нормално дека е битен, за мотивација, за самодоверба и за уште повеќе да ги гризаат во ЛШ. Војната е ЛШ, Серија А сами си ја изгубија Милан со глупости и киксеви со банана клубови, а и Серија А си земаа минатата година.Наполи е фаворит против Милан за оној што не ги гледаше двата меча, фаворит е за оној што не разбира фудбал.

Туѓ срам ме јаде коа ги читам глупостиве на комшииве...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
И мене ќе ме јаде срам кога ќе изгубите од Бенфика 5-0 вкупно . ;);)

Да ама кладилниците не играат фудбал, кладилниците нема да изгинат на терен. Небитен меч а? да победеше Наполи ќе се изнапишевте нема сопир на тимов, Грузиецов најјак, вака ќутите, небитен меч е да. Нормално дека е битен, за мотивација, за самодоверба и за уште повеќе да ги гризаат во ЛШ. Војната е ЛШ, Серија А сами си ја изгубија Милан со глупости и киксеви со банана клубови, а и Серија А си земаа минатата година.Наполи е фаворит против Милан за оној што не ги гледаше двата меча, фаворит е за оној што не разбира фудбал.

И мене ќе ме јаде срам кога ќе изгубите од Бенфика 5-0 вкупно . ;);)
Или поточно би мо било срам да навивам за Интер

Вечер 1 ко куќа
Автоматски споено мислење:

Стави кола земи стан

Последно уредено:
Вечер 1 ко куќа

Стави кола земи стан
Ќе им ја пуштат за да не го испадат Инзаги... тактика, за да седи уште долго на клупата на интер.

Каков и да е резултатот сигурен сум дека ќе гледаме атомски фудбал, дело на двата најголеми мистери во Италија.

Јас типувам на барем еден зицер на празен гол на Лукаку, 2 глумења за пенал на Лаутаро, 10 играчи на Јувентус позади топка во секој момент од утакмица и бар 5-6 мафтања во воздух со рацете на мистер Алегри.

Каков и да е резултатот сигурен сум дека ќе гледаме атомски фудбал, дело на двата најголеми мистери во Италија.

Јас типувам на барем еден зицер на празен гол на Лукаку, 2 глумења за пенал на Лаутаро, 10 играчи на Јувентус позади топка во секој момент од утакмица и бар 5-6 мафтања во воздух со рацете на мистер Алегри.

Вечер арматурата ќе ја ставаат и штиците за шалување…
На втората ќе бетонираат ;)

• Хаха
Reactions: Mud
На која арена е фудбалов бе?

Ќе почекаме продолженија да завршат од мега дуелов во кошарка. :pos:

Да ги ебеме :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom