Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Пиоли смета дека голот не требал да биде поништен затоа што Хандановиќ не се бунел.
Да не е член на форумов Пиоли?

Иначе еве ја ситуацијата која претходеше на "голот", она што го потенцираше @Чекич

Лузериште. Место да си го гледа тимот што му се распаѓа и што беше сериозно победен на терен, тој земал се буни за оправдано поништен гол. Не се бунел Хандановиќ и затоа требало да го признаат голот. Каква космичка будала.

Пиоли смета дека голот не требал да биде поништен затоа што Хандановиќ не се бунел.

Иначе еве ја ситуацијата која претходеше на "голот", она што го потенцираше @Чекич

Слободен удар у опасна зона и чист жолт, според сите освен Кастиел Баута, Хм Хм Мечкароски, Марли Бунгуров и Горилаз Вајсмилер.

1650449833544.png

Всушност Ханданович бил единствениот кој му сугерирал на судијата да провери за офсајд, додека сите други бараа рака, така да грешка е Пиоли дека Ханданович не се бунел иако точно е дека камерите такво нешто не фатија за време на преносот. Со тоа што Ханда мислел дека двајца играчи се во офсајд, а не еден, алудирал на Жиру и Калулу.

Дали стварно му сметал или не, тоа секако ние од дома што никад ни професионално сме играле фудбал, или може некој играл ама па не бил голман, едноставно не сме во ситуација да знаеме освен да глумиме форумска експертиза, тоа го знае само голманот и никој друг, а истиот барал да се провери на ВАР за потенцијален офсајд.

Дали стварно му сметал или не, тоа секако ние од дома што никад ни професионално сме играле фудбал, или може некој играл ама па не бил голман, едноставно не сме во ситуација да знаеме освен да глумиме форумска експертиза, тоа го знае само голманот и никој друг, а истиот барал да се провери на ВАР за потенцијален офсајд.
На @Stefan-kobe брат му мислам дека се има професионално бавено како голман, па можеме негов осврт и мислење да побараме. :D

Лузериште. Место да си го гледа тимот што му се распаѓа и што беше сериозно победен на терен, тој земал се буни за оправдано поништен гол. Не се бунел Хандановиќ и затоа требало да го признаат голот. Каква космичка будала.
Како тоа тимот му се распаѓал баш ме интересира?

Што се мачите не знам, кога пред повеќе од три години сум објаснувал ваква ситуација во темата ЛШ на мечот Ајакс - Реал :kafence:

Трк до постот

Не може да се цитира директно бидејќи темата е затворена, па вака го праќам. Истото за што се бунеле тогаш луѓето, се случило и сношти. @blanco и @Scirea може да го потврдат случајот.

Солидарни експерти, да се испоколете тука после финалето, а ние сеир да ви фаќаме. :D

Солидарни експерти, да се испоколете тука после финалето, а ние сеир да ви фаќаме. :D
Зашо да се колеме? Добар лик е @Dejan <3 Viola , никогаш не влегол во конфликт со нас, а и не е баш активен во темава.

Што се мачите не знам, кога пред повеќе од три години сум објаснувал ваква ситуација во темата ЛШ на мечот Ајакс - Реал :kafence:

Трк до постот

Не може да се цитира директно бидејќи темата е затворена, па вака го праќам. Истото за што се бунеле тогаш луѓето, се случило и сношти. @blanco и @Scirea може да го потврдат случајот.

Горилаз дури и исечоци правеше од ситуацијата па аплоудираше на неговиот профил на gfycat со име TheTramp, a сега ти го лајкнал коментаров. Боже каков падавичар.
Во оваа прилика сакам и јавно да се извинам на @МаксАлегри што некогаш сум го споредил со младата машка верзија на Поздрав топол.

Горилаз дури и исечоци правеше од ситуацијата па аплоудираше на неговиот профил на gfycat со име TheTramp, a сега ти го лајкнал коментаров. Боже каков падавичар.
Во оваа прилика сакам и јавно да се извинам на @МаксАлегри што некогаш сум го споредил со младата машка верзија на Поздрав топол.
Гледаш како знаеш, провери си и на друго место кај имам лајкнато не само мислите ти се у интер и Кајгана ;)

Како тоа тимот му се распаѓал баш ме интересира?
Па ги имаа работите во свои раце и ги испуштија за 2 недели и сега веќе ништо не зависи од нив. Плус у дербито беа демолирани резултатски.
Ај нека не е Распаѓал, како сакаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom