Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам шо се трескате толку за купот...ајде да беше првенствена утакмица ќе разбирам ама вака...се расправале дека гол му поништиле за 2-1.....и тоа во куп еј.

Па онај Горилаз гревот фати појќе од Миланезите се расправа...тешко вас на умот
Куп било, ние сме се трескале... а вие се трескате уствари, провоцирате, михихихихилан (со детскиот хумор шо се палите на Џонтра), сте ги растуриле, круни, финале бла бла бла. Па шо се палите нели куп е?

Ме боли куров мене за Милан, смешки се веќе одлуките и правилата... му сметал играчов па нека се потруди нека ѕирка, можи и од слободен му смета на голманот некогаш ко стојат противничките фудбалери, тешки глупости.

Син брат, не го тупи сега за џабе. Реагирав на постот на Џонтра и потенцирав во да тргнеме на страна дали е исправна или не одлуката. И да не беше Калулу, Ханда не ја бранеше, дали било офсајд или не, не знам.
Не функционираат така работите ко шо размислуеш, да тргаш на страна дали ќе ја фател или не, имаш пишани правила у фудбал кои под дифолт увек треба да се свират, ова е едно од нив. Така да вие ја тупите, за чиста одлука, и заслужен пораз, ние сме глупи што се објаснуваме за очигледна ствар, I'll give you that.

Не функционираат така работите ко шо размислуеш, да тргаш на страна дали ќе ја фател или не, имаш пишани правила у фудбал кои под дифолт увек треба да се свират, ова е едно од нив. Така да вие ја тупите, за чиста одлука, и заслужен пораз, ние сме глупи што се објаснуваме за очигледна ствар, I'll give you that.

Џонтра барем чита пред да искоментира.

Ме боли куров мене за Милан, смешки се веќе одлуките и правилата... му сметал играчов па нека се потруди нека ѕирка, можи и од слободен му смета на голманот некогаш ко стојат противничките фудбалери, тешки глупости.
Ова е најглупавиот пост што може да постои и е на било каков начин поврзан со фудбал. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Дури ни за смеење не си веќе. У тежок мелтдаун те носи Интер.

Ова е најглупавиот пост што може да постои и е на било каков начин поврзан со фудбал. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Дури ни за смеење не си веќе. У тежок мелтдаун те носи Интер.
Оди гледај Билјард, таму не им сметаат и мора да биде тишина.

Син ми е од оние ликови, што кога ќе им раскине девојката, инсистираат да се видат неколку пати за да и објасни дека направила грешка. :D
Интересна анализа мора да се признае.
Иначе ако правиме слични анализи, после постов.
Ништо, ајде, мислам дека Милан беше подобар во ова полуфинале. Слободно распалете со хехенца.
Ти би бил еден од оние ликови чија девојка ја поминале 230 души ( пола од нив црнци ) дур сте биле заедно, ама притоа ти викаш ништо, ајде, ја сепак мислам дека најбоље те ебев не знам зашто вака ми напраи, нешто налик на Љупче Златев од Сител, кога чекал девојка му да се доебе со некој факер и дремел пред соба за да се објаснуе нешо вака така.

Последно уредено:
Куп било, ние сме се трескале... а вие се трескате уствари, провоцирате, михихихихилан (со детскиот хумор шо се палите на Џонтра), сте ги растуриле, круни, финале бла бла бла. Па шо се палите нели куп е?
Нема да коментирам за други, ама за мене и Куп и Лига и ЛШ/ЛЕ се битни титули и сакам Интер да ги освои сите.
Буквално никогаш не потценуваме куп, титула е титула, и таа се брои, и таа има тежина. Истите екипи од Лига играат и у купот.

И да.
Тотално заслужена победа вечерва.

Син ми е од оние ликови, што кога ќе им раскине девојката, инсистираат да се видат неколку пати за да и објасни дека направила грешка. :D

Си помислив "па ова и не е за фалење на форум за син ти"... додека не го видов ликот под тебе :facepalm:

Си помислив "па ова и не е за фалење на форум за син ти"... додека не го видов ликот под тебе :facepalm:

:icon_lol:

Што ти значи запирка. Вака како што сум напишал, навистина станува збор за син ми.
Автоматски споено мислење:

Интересна анализа мора да се признае.
Иначе ако правиме слични анализи, после постов.
Ти би бил еден од оние ликови чија девојка ја поминале 230 души ( пола од нив црнци ) дур сте биле заедно, ама притоа ти викаш ништо, ајде, ја сепак мислам дека најбоље те ебев не знам зашто вака ми напраи, нешто налик на Љупче Златев од Сител, кога чекал девојка му да се доебе со некој факер и дремел пред соба за да се објаснуе нешо вака така.

Ај прифати шала на своја сметка и не се лути. ;)

Башка што збориме за истата девојка. :D

Не се љутам бе, тебе не може да ти се љутам бар на форумскиот ти, не те знам надовр :), исто и цела багра таму само овој Кастиел нешо драми безвезе.

Ај онтопик, за денешнава победа пишав пред 2 недели едно зашто е битно да се деси, а тоа е билдање на победнички менталитет и обид да му се нанесе удар на Милан кој надежно би имал ефект во периодот што следи, зашто пораз у дерби епораз у дерби макар е и некоја пријателска, сеедно, битни им се овие утакмици на играчите увек.

Следни 2 недели се многу битни за Интер, играат со Рома, Болоња и Удинезе (двете гости) додека пак Милан играат со Лацио гости и Фиорентина дома мислам, ова ќе треба и едните и другите да го преживееме нервно, Интер ако е прв после овие 2 недели реално преголеми шанси ќе има за титула зашто до крај игра со Емполи, Каљари и Сампдорија, нарочито па ако имаат и џокер плус за користење, тогаш веќе срамно ќе е да не се прваци.

Се надевам господинот Сергеј Варошлија не заборави денес после бламажава да ги пушти црвените светла у тунелот на Џузепе Меаца и да се пофали на инстаграм колку е најјак :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom