Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ги имаа работите во свои раце и ги испуштија за 2 недели и сега веќе ништо не зависи од нив. Плус у дербито беа демолирани резултатски.
Ај нека не е Распаѓал, како сакаш.
Тогаш значи и Интер беше во распад пошто се од нив пред тоа зависеше. И се пример ако извади x со Рома , а Милан тепа со Лацио дали значи Интер ќе се во распад?

На @Stefan-kobe брат му мислам дека се има професионално бавено како голман, па можеме негов осврт и мислење да побараме. :D
НА ШТО СВЕДОЧАМ СЕГА МАЈКО МИЛА :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Професионално дно е брат ми, шлајм.

Тимот ви е во борба за титула, вие пред утакмица барате оправдување.

Ако е шампионски тим ќе им даде три гола и готово, еден може да поништи, три чисти не.

Како не. Во тој случај па ништо не зависи од Интер се од Милан ? Или ќе си користиме двојни стандарди како што ни одговара?
Свесен си дека имавте 6 бода предност и утакмица повеќе? И дека на 2 утакмици каде требаше да продолжите да бидете 1 место со иста бодовна предност вие не успеавте да ги тепате Болоња и Торино и бевте декласирани у дерби и дојдовте до ситуација да сте на потенцијални -1 од Интер?

Ај објасни ми какви двојни стандарди? Се согласивме дека Интер беше у криза и распад пред 2 месеца.
Сакаш да кажеш дека Милан моментално е стабилен и све е во ред?

Свесен си дека имавте 6 бода предност и утакмица повеќе? И дека на 2 утакмици каде требаше да продолжите да бидете 1 место со иста бодовна предност вие не успеавте да ги тепате Болоња и Торино и бевте декласирани у дерби и дојдовте до ситуација да сте на потенцијални -1 од Интер?

Ај објасни ми какви двојни стандарди? Се согласивме дека Интер беше у криза и распад пред 2 месеца.
Истото му се деси на Интер. Интер беше прв тој со предноста на Милан. Јас не викам дека се е во ред нападот на Милан е очај ама далеку е тоа од распад. Не е распад тоа. Нит Интер нит Милан ниту па Наполи се кадарни да тепаат све до крај знаеш и сам тоа ама не значи дека тоа е распад.

Истото му се деси на Интер. Интер беше прв тој со предноста на Милан. Јас не викам дека се е во ред нападот на Милан е очај ама далеку е тоа од распад. Не е распад тоа. Нит Интер нит Милан ниту па Наполи се кадарни да тепаат све до крај знаеш и сам тоа ама не значи дека тоа е распад.
Реков дека распад е можда погрешен збор што го употребил.
Ама дефинитивно не е иста ситуацијата со потенцијалното сценарио што го спомна ако Интер изгуби од Рома а Милан го тепа Лацио.

За Интер рековме, стигна 7 вода предност, напраи 7 со можност за 10, ги изгуби и тие, дојде до минус 6 со утакмица помалце и сега е на минус 1 со утакмица помалце и можност за плус 1.

Ако ја помине Рома, Интер има шанси све да тепа до крај.

Тимот ви е во борба за титула, вие пред утакмица барате оправдување.

Ако е шампионски тим ќе им даде три гола и готово, еден може да поништи, три чисти не.
ne e opravduvanje realnost e mama im ebaa sezonava

Никој не негира дека Интер беше у криза, или "распад" како што кажаа. Е сега топката дојде кај Милан.
И Интер "изгуби" прво место и бодовна предност, Милан е сега на пат тоа да го направи исто, само што сме во завршеток на сезона и сега буквално ако продолжат вака ќе ги кошта титула.

Распад е ако е се во твој раце и ти прокоцкаш прво место и бодовна предност. Не е срамота, на сите екипи им се случува.

Сега се крши сезонава, најбитните утакмици се играат, кој е боље нека си освои, нема љутиш. :D

Не е се во ред. Но, таков е цела сезона, топло-ладно. Дури не се толку ни на големи периоди тие варирања како кај Интер.

Интер беше лош едно десет кола, па одличен, па веќе и пред паузата со Торино се виде мал пад, кој дојде до израз по дербито. Дури и сега Интер е подобар резултатски отколку што добро играат. Натпреварите со Јуве и Милан се најдобар пример. Интер и самиот не е свесен како тепаше во Торино. Но, сепак е подобар Интер од пред неколку кола, а и вакви победи носат нешто плус.

Кај Милан тие варирања се на помали интервали, делумно и поради повредите, но не е само поради тоа. И во еден месец Милан може да варира од добро-лошо-добро или лошо-добро-лошо.

А осум кола пред крај, за ваков Милан, три бода се никаква предност. Три-четири пати пишав во нашиот фан клуб да ги баталат тие муабети дека се зависи од Милан. Премногу натпревари се тоа до крај за да значи нешто таква мала предност за овој Милан.

Нема ни искуство, а ни квалитет, под таков притисок да изнесе 8 кола. Тоа се повеќе од два месеца.

Последно уредено:
Јуве ДНК. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

#Juventus are looking to terminate the contract of Moise #Kean if they cannot find a solution:
Video surveillance footage showed that #Kean had been stealing food from the facility to take home. #Kean was told by #Cherubini and #Allegri before storming off and leaving practice.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom