Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаос во интер, неколку членови на најжестоките навивачи се пробиле во просториите, бараат итен состанок со раководството

Навивачите на интер, овде на Кајгана форумот:

Opera Snapshot_2021-05-26_144249_cdn.vox-cdn.com.png

Хаос во интер, неколку членови на најжестоките навивачи се пробиле во просториите, бараат итен состанок со раководството

Прегледај го приврзокот 296303
Исто ко и вие со казната од Уефа што ќе ви ја лупнат за брзо. :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Озбилно се палиш на Чеферин?
Не го мислев у сексуална смисла, небитно што паметот сам ти бега натаму. Али да се ситам пошо ривалот може да ми биде репнат од криминален синдикат ко Уефа, пошо пробува да се избори за поголема транспарентност и за клубовите да добиваат поише кеш од смешните суми што сите (вклучувајќи ги и Интер и Милан, Лацио итн..) ги добиваат од таа организација е нелогично.

Поради новите протести на навивачите на Интер, медиумите потсетуваат на оние кога излегоа за да ја спречат трампата Гуарин-Вучиниќ. :D

Која фама се креваше тогаш, демек иден освојувач на Златна топка чуваат, на крај за сезона-две отиде во Кина.

Прегледај го приврзокот 296303
A zasto da gi boli nesto ovie shinterashi od forumov? Sto da napravat? I za Juve nesto vakvo da se desavase, da ne ke odese ti tamu da protestiras? Fudbal e tocno, megjutoa ima i povazni raboti od nego...

Не го мислев у сексуална смисла, небитно што паметот сам ти бега натаму. Али да се ситам пошо ривалот може да ми биде репнат од криминален синдикат ко Уефа, пошо пробува да се избори за поголема транспарентност и за клубовите да добиваат поише кеш од смешните суми што сите (вклучувајќи ги и Интер и Милан, Лацио итн..) ги добиваат од таа организација е нелогично.
Никад нема да ми е криво кримален клуб како Јувентус да е репнат од било кој. Дури и повеќе драго ми е кога е репнат од исти такви криминални тела. И немој ќе ме расплачеш со ова како јувентус се борел за повеќе пари за други тимови.

Умрените се враќаат во нормала
tenor.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom