Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ко и вие со казната од Уефа што ќе ви ја лупнат за брзо.Хаос во интер, неколку членови на најжестоките навивачи се пробиле во просториите, бараат итен состанок со раководството
Навивачите на интер, овде на Кајгана форумот:
Прегледај го приврзокот 296303
Озбилно се палиш на Чеферин?Исто ко и вие со казната од Уефа што ќе ви ја лупнат за брзо.![]()
![]()
![]()
![]()
Види сеа ако ти иде паметот натака не е мој проблем. Хммм сакаш да ни откриеш нешто повеќе за тебе?Озбилно се палиш на Чеферин?
Го-Рики-Латас за Сител телевизија...Хаос во интер, неколку членови на најжестоките навивачи се пробиле во просториите, бараат итен состанок со раководството
Не го мислев у сексуална смисла, небитно што паметот сам ти бега натаму. Али да се ситам пошо ривалот може да ми биде репнат од криминален синдикат ко Уефа, пошо пробува да се избори за поголема транспарентност и за клубовите да добиваат поише кеш од смешните суми што сите (вклучувајќи ги и Интер и Милан, Лацио итн..) ги добиваат од таа организација е нелогично.Озбилно се палиш на Чеферин?
A zasto da gi boli nesto ovie shinterashi od forumov? Sto da napravat? I za Juve nesto vakvo da se desavase, da ne ke odese ti tamu da protestiras? Fudbal e tocno, megjutoa ima i povazni raboti od nego...Хаос во интер, неколку членови на најжестоките навивачи се пробиле во просториите, бараат итен состанок со раководството
Никад нема да ми е криво кримален клуб како Јувентус да е репнат од било кој. Дури и повеќе драго ми е кога е репнат од исти такви криминални тела. И немој ќе ме расплачеш со ова како јувентус се борел за повеќе пари за други тимови.Не го мислев у сексуална смисла, небитно што паметот сам ти бега натаму. Али да се ситам пошо ривалот може да ми биде репнат од криминален синдикат ко Уефа, пошо пробува да се избори за поголема транспарентност и за клубовите да добиваат поише кеш од смешните суми што сите (вклучувајќи ги и Интер и Милан, Лацио итн..) ги добиваат од таа организација е нелогично.