Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Силвестри, Консиљи, Крањо и Мусо.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Мусо, не е нешто ми изгледа како киксерче.
Крањо некако не е истиот одкако се повреди, ма да може да се врати на исто.
Силвестри ми е број еден сеа засега, добро уште од лани добро бранеше, а нема никаков хајп за него, што ми е чудно.

Силвестри ми е број еден сеа засега, добро уште од лани добро бранеше, а нема никаков хајп за него, што ми е чудно.
Беше поврзуван летово со Јуветус кога замина Перин на позајмица. Во Италија креват фама медиумите за него, сега не колку за др ама пак од доста тимови е следен.

@Stefan-kobe , @wiksa со кромидката ИСССССССССССССССССССССССССТ

US+Sassuolo+v+Juventus+Serie+A+a_DEhd-kA0Ol.jpg

би го понижил.

Беше поврзуван летово со Јуветус кога замина Перин на позајмица. Во Италија креват фама медиумите за него, сега не колку за др ама пак од доста тимови е следен.
Не е некоја голема фама, како што се кревала за други играчи, кога треба да прави трансфер у поголем тим.
Не би ме чудело и да направи трансфер у друг клуб без некоја медиумска фама.

Гледам дека Конте прифати други да му одредуваат кој ќе игра. Толку од неговиот авторитет, од неговото силење. Јасно е во каква состојба е тој, психички пореметен како никогаш до сега, а каков му е и односот со водечките луѓе во клубот.

Кој клуб и да го земе Ериксен има аир да види.
Као немавме тренер што знае да постави формација....

Кој клуб и да го земе Ериксен има аир да види.
Као немавме тренер што знае да постави формација....
Да не испадне работата како ние на Погба што не успеавме место да му најдеме толку години :свиркам:

Да не испадне работата како ние на Погба што не успеавме место да му најдеме толку години :свиркам:
Шала на страна, Погба е тешко куроболие. Квалитет има ама баш "циган" понашање има, му лупна славата и парата у глава :)

Ццц бранење овја Крањо, секоја чест. 4-5 чисти гола спаси.

Шала на страна, Погба е тешко куроболие. Квалитет има ама баш "циган" понашање има, му лупна славата и парата у глава :)
Шала настрана и Ериксен имаше еден таков период!

Нек им го дадат Раџа и колку и пари да сакаат за Крањо. Одличен голман за да го замени Ханда следна сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom